De neimaginat! Ce înălțime și ce vârstă are Irina Rimes? Este cea mai scundă vedetă din showbiz, dar nu este complexată de acest lucru

10 oct. 2021
De neimaginat! Ce înălțime și ce vârstă are Irina Rimes? Este cea mai scundă vedetă din showbiz, dar nu este complexată de acest lucru

Este extrem de talentată și foarte frumoasă. A compus numeroase piese pentru artiști de top, dar și pentru ea. Irina Rimes pe numele ei real Irina Rîmeș este originară din Republica Moldova, dar succesul major l-a cunoscut odată cu mutarea ei în România.

Ea a făcut parte și din juriul Vocea României, iar la prima ediție a Masked Singer România a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de Corbul, Mugur Mihăescu.

Ultima perioadă, Irina Rimes și-a petrecut-o mai mult în Franța, alături de iubitul ei francez, care este cu mult mai înalt decât ea. De altfel, artista este cea mai scundă vedetă din showbiz.

Ce vârstă și ce înălțime are Irina Rimes

Irina Rimes s-a născut pe 22 august 1991 și anul acesta va împlini frumoasa vârstă de 30 de ani. În ceea ce privește înălțimea ei, este greu de ghicit. Poartă mereu tocuri, dar chiar și așa este destul de micuță, măsurând doar 1,49.

Irine Rimes a fost căsătorită în trecut cu un artist moldovean, Andi Bănică. Avea doar 22 de ani când a făcut acest pas, dar divorțul i-a adus multă suferință. El a înșealt-o de multe ori și așa s-a ajuns la separate definitivă.

„Sunt cuminte, devotată, pragmatică, foarte realistă, harnică, leneșă și iubitoare. Nu știu dacă sunt talentată. Eu am avut un parcurs foarte liniștit, nu mi s-a întâmplat nimic rău. După facultate am ajuns într-un concurs de muzică care mi-a deschis multe uși. Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații.

Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. MI-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, spunea Irina Rimes într-o emisiune radio moderată de Andreea Esca la Europa FM, în urmă cu mai mult timp.

Cine este iubitul actual al Irinei Rimes

Dar acum iubește din nou. David Goldcher este francezul de care este foarte îndrăgostită Și acesta lucrează tot în industria muzicală. El a apărut în mai multe videoclipuri și cântă și el, dar nu are la fel de mult succes ca noua lui iubită.

“Mi-am dat seama ca mă pot îndrăgosti de oameni la care nu m-as fi așteptat niciodată. La 18 ani îmi plăceau blonzii cu ochii albaștri, genul suedez. Apoi mi-am dat seama că nu pot fi cu cineva care nu face muzică. E o întâmplare că iubitul meu de acum arată exact așa cum îmi doream la 18 ani, e blond, dar e francez. Poate că el este iubirea vieții mele și o să mă căsătoresc cu el. Am făcut greșeli în viața personală, pe care le repet și acum. Dacă aș mai avea 48 de ore de trăit, aș vrea sa fac sex cu iubitul meu”, a povestit Irina Rimes, recent la podcastul lui Damian Drăghici.