De nerecunoscut! Cum arăta Adelina Pestrițu înainte de operațiile estetice? Era altă femeie. Cine o acuză că este amanta lui Cristi Borcea

28 oct. 2021
De nerecunoscut! Cum arăta Adelina Pestrițu înainte de operațiile estetice? Era altă femeie. Cine o acuză că este amanta lui Cristi Borcea

Adelina Pestrițu este considerată astăzi drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Aceasta este foarte populară pe rețelele de socializare și din activitatea ei de influencer a reușit să-și construiască o viață încununată numai cu lux. Din anul 2019 este căsătorită cu omul de afaceri Virgil Șteblea, cu care are și o fetiță.

Adelina Pestrițu a fost căsătorită în trecut cu Liviu Vârciu. Aceasta era inițial de profesie dansatoare. A avut contracte inclusiv în Ibiza, unde dansa pe mese, iar apoi cu Antena 1.

Divorțul cu scandal de Liviu Vârciu a făcut-o vedetă peste noapte. Treptat a ajuns să semneze cu Kanal D și a prezentat mai multe emisiuni. După finalizarea contractului cu postul turc de televiziune a devenit antreprenor în online. Și-a crescut paginile de pe rețelele de socializare și pas cu pas contractele de imagine au venit unul câte unul.

De-a lungul timpului, Adelina Pestrițu a suferit mai multe operații estetice. Cea mai vizibilă este cea de la nas, unde a avut mai multe intervenții. De asemenea ea are implanturi cu silicioane și acid hialuronic în buze. Merge săptămânal la saloane de înfrumusețare și urmează o dietă strictă pentru a arăta perfect.

Adelina Pestrițu, amanta secretă a lui Cristi Borcea?

Jurnalistul clujean Liviu Alexa a publicat pe site-ul lui, strictsecret.ro o anchetă în care susține că Adelina Pestrițu este amanta lui Cristi Borcea și că acesta vorbește despre ea ca fiind marea lui iubire și adevărat soție. Acesta mai spune și că milionarul îi furnizează sume mari de bani pentru a putea trăi în luxul de acum.

„Eu sunt ziaristul care a declansat scandalul cu Ciprian Marica „lovind” la o blonda casatorita de bani gata, eu sunt ziaristul care l-a scos din viata popeasca pe pedofilul Cristian Pomohaci, eu sunt jurnalistul care a scris tone de anchete despre politicieni, oameni de afaceri si interlopi.”, spune Liviu Alexa pe site-ul său.

Jurnalistul are mai multe publicații și chiar o televiziune în Cluj. El este parctic unul dintre cei mai influenți oameni din zona Ardealului, având o mare capacitate de a disemina informații.

Adelina Pestrițu înainte de operațiile estetice