De nerecunoscut! Cum arăta Carmen de la Sălciua fără operațiile estetice. Fosta soție a lui Culiță Sterp era o complet altă femeie

30 sept. 2021
De nerecunoscut! Cum arăta Carmen de la Sălciua fără operațiile estetice. Fosta soție a lui Culiță Sterp era o complet altă femeie

Multe modele și vedete autohtone au trecut pe sub bisturiul medicilor esteticieni pentru a arăta mai bine. Și nu multe au fost cazurile când acestea au ieșit mai rău decât înainte să intre pe mâinile specialiștilor. Nu este însă cazul pentru Carmen de la Sălciua, care poate fi considerat un exemplu pozitiv. Ce operații a făcut și cum arăta înainte de aceste intervenții?

Carmen de la Sălciua, pe numele ei real Carmen Racolta, a devenit cunoscută publicului în 2017, când alături de soțul ei de la acea vreme, Culiță Sterp, a început să posteze pe YouTube mai multe videoclipuri muzicale. De-a lungul timpului, fizionomia ei s-a schimbat complet și este practic de nerecunoscut.

Chiar ea a mărturisit ce operații și-a făcut într-o postare pe conturile de socializare. Mai întâi s-a operat la nas, iar mai apoi și-a injectat acid hialuronic în pomeți și buze.

„Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie! Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză … vor vedea!”, scria artista pe conturile ei de socializare.

Carmen de la Salciua înainte de operații.

Prin ce alte intervenții a mai trecut

În plus, Carmen de la Sălciua a dat jos și din kilogramele în plus și a suferit și o intervenție la sâni. De asemenea, s-a ocupat și de dantură și și-a pus extensii la păr. Și i-a ieșit bine cântăreței de muzică de petrecere, care este în vogă acum, fiind mai mereu în trending pe YouTube.

Și dacă și-a îmbunătățit imaginea, vocea sa era dinainte pe placul fanilor muzicii de petrecere încă de la începuturi. La un moment dat a fost chiar desemnată „Regina YouTube-ului”, datorită numărului impresionant de vizualizări.

Un plus de notorietatea i-a adus și relația cu manelistul Culiță Sterp, cu care Carmen de la Sălciua a fost căsătorită până în 2019, iar acum cei doi sunt printre cei mai scumpi și căutați artiști ai momentului.