De nerecunoscut! Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor România înainte de operațiile estetice? Nu seamănă deloc cu cea de acum

15 ian. 2023
De nerecunoscut! Cum arăta Carmen Grebenișan de la Survivor România înainte de operațiile estetice? Nu seamănă deloc cu cea de acum

Carmen Grebenișan este, în prezent, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România. În mediul online, are sute de mii de urmăritori cu care a fost mereu sinceră.

Carmen Grebenișan este o adeptă a operațiilor estetice și a fost mereu asumată, recunoscând când și ce fel de intervenție și-a mai făcut. La un moment dat, vedeta care va participa la Survivor România 2023 a declarat că a făcut și o operație de mărire a bustului pe care a dat 2.800 de euro.

Influencerița a mai spus că și-a injectat și acid hialuronic în buze, însă acesta este destul de evident.

În trecut, înainte să fie celebră, Carmen Grebenișan s-a confruntat cu anxietatea, dar după operația de mărire a bustului a prins mai multă încredere în sine. Chiar dacă a fost greu la început să se acomodeze, spune că efortul a meritat.

”Îmi amintesc asta. În următorul moment m-am trezit, auzeam voci în stânga şi-n dreapta şi primul lucru la care m-am gândit a fost să mă uit să văd (n.red, spre implanturi). Am zis: Doamne, nu-mi vine să cred că am trecut şi prin asta. Eram deja foarte încrezătoare în mine, nu-mi mai păsa de nimic.

Când m-am ridicat de pe pat am simţit că am doi bolovani în loc de sâni, efectiv am crezu că o să-mi pice sânii, îi ţineam întruna cu mâna”, a precizat aceasta într-un interviu mai vechi.

Sursă: Fanatik

Carmen Grebenișan nu mai are anxietate

Vedeta a participat și la emisiunea ”Asia Express” care se pare că a ajutat-o mai mult decât s-ar fi așteptat. Aceasta le-a povestit fanilor că avea anxietate, iar că experiența din cadrul concursului a ajutat-o să treacă peste.

După ce s-a întors din competiție, influencerița a povestit că nu a mai avut crize de anxietate și că nici nu mai era stresată. Potrivit ei, un factor major de stres era telefonul mobil, despre care a spus că va încerca să nu-l mai folosească măcar în week-end.