Delia a spus adevărul: ce operații estetice are, de ce nu are un copil și ce nu i-ar ierta niciodată soțului său, Răzvan Munteanu

25 sept. 2021
Delia a spus adevărul: ce operații estetice are, de ce nu are un copil și ce nu i-ar ierta niciodată soțului său, Răzvan Munteanu
Delia

La 39 de ani, Delia este una dintre cele mai bogate artiste din România. Aceasta câștigă foarte mulți bani nu numai din contractele ei cu Antena 1 sau diferite branduri pe care le promovează, ci și din investițiile sale în business. Soțul ei, Răzvan Munteanu este un antreprenor de mare succes.

El a investit sume mari în criptomonede și lucrurile i-au mers bine. În plus, are proiecte mari în imobiliare, care i-au adus milioane de euro. Așadar Delia și Răzvan se bucură de lux la superlativ și nu le lipsește nimic din viață. Poate doar un copil.

Însă artista detestă întrebările pe acest subiect, care pare a fi unul dureros pentru ea. Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că Delia a încercat mult timp să rămână însărcinată, ba chiar ar fi apelat la insemninare artificială, dar fără succes. Iar pentru o perioadă a decis să nu mai discute deloc de acest subiect, care o afectează.

Ce operații estetice are Delia

Delia arată foarte bine și spune că nu are nicio operație estetică. Cu excepția celei de la buze, unde în mod cert are injectat acid hialuronic. Însă nu este împotriva retușurilor, dacă sunt făcute bine.

„Nu am operații estetice, dar le încurajez câtă vreme sunt făcute cu bun simț, cu măsură și te ajută să ai mai multă încredere în tine. De asemenea, am mai spus și pe social media, consider că este o chestiune personală și ține de intimitatea fiecăruia dintre noi dacă ai sau nu operații estetice, dacă alegi sau nu să vorbești despre acest subiect.”, a spus Delia într-un interviu pentru CanCan.ro.

Întrebată ce nu i-ar putea ierta niciodată soțului său, Răzvan Munteanu aceasta a răspuns că minciuna și trădarea. Preferă să știe totul de la el, decât să afle de la alții.