Denise Rifai este iubita secretă a lui Florin Cîțu? Detalii care ies la lumină. Ipostazele în care au fost surprinși cei doi

06 oct. 2021
Denise Rifai este iubita secretă a lui Florin Cîțu? Detalii care ies la lumină. Ipostazele în care au fost surprinși cei doi

Denise Rifai este foarte secretoasă când vine vorba despre viața ei sentimentală. Aceasta nu a dorit niciodată să facă public numele bărbatului din viața ei, deși a recunoscut că el există. În trecut, ea a avut o relație cu fostul ministru al Finanțelor din partea PSD, Eugen Orlando Teodorovici.

Dar între timp și-a schimbat orienarea, cel puțin politică. Ea și-a asumat că este o mare susținătoare a lui Florin Cîțu, iar în vară paparazzii au surprins-o într-o pereche de pantaloni foarte scurți oprindu-se la o terasă pentru a discuta cu premierul, care era înconjrat de SPP-iști. Deși nimeni nu avea voie să se apropie de el, Denise Rifai a avut culoar liber,

Acum aceasta, deși la Kanal D evitase să se mai profileze ca o jurnalistă orientată politic, nu a mai rezistat și a izbucnit în mijlocul nopții pentru a-l apăra pe Florin Cîțu, demis prin moțiune. Ea preziseze că acesta va rămâne în funcție. Mulți au speculat că este mai multe între cei doi decât o prietenie, însă este greu de crezut. Sursele ShowBlizt.ro au povestit că aceasta ar fi într-o relație secretă cu un alt fost politician.

Denise Rifai îi ia apărarea lui Florin Cîțu în mijlocul nopții

„Ce mandat a avut pana Acum #FlorinCitu in fruntea Guvernului Romaniei, nu a mai avut niciun alt premier pana acum! Atatea turbulente si necunoscute. Si ne-a trecut cu bine prin toate! Si ne va trece si de acum incolo!

Vad si aud ca sunt acuzata ca ii iau apararea si ca l am sustinut in permanenta. Simt nevoia sa fac cateva precizari caci cu siguranta exista cateva diferente majore.

1. Eu niciodata nu mi-am ascuns optiunile politice. Am sprijinit/criticat reprezentanti ai clasei politice in functie de performantele pe care le-au avut. Niciodata ca mi s-a cerut sau ca am fost platita. Cand mi s a cerut, dupa cum bine se stie, mi-am dat demisia.

2. Pe Florin, l-am sustinut in permanenta, inca de cand l-am cunoscut ca specialist in piata financiara, cu multi ani inainte de a intra in politica. Si o sa l sustin tot timpul de acum incolo, in urmatoarele mandate si in absolut toate celelalte functii!

Imi amintesc si acum ce bucurie, satisfactie si onoare a fost pentru mine, momentul cand a fost numit Ministru de Finante. Pentru ca a fost primul – dintr-o serie de multi- care realmente inteleg si stapanesc si pot sa aduca ceva nou in acest domeniu!

Il sustin pentru ca e un tip destept si fin! Si pentru ca merita sa ocupe ce functie isi doreste in statul roman! Cea mai mare mandrie si bucurie a mea a fost sa vad ca exista si in clasa politica romaneasca, oameni care merita cu adevarat aceste demnitati! Deci cu Florin, bigtime, si de acum incolo!

Ps. Despre jocul politic, vom vorbi in fiecare zi de acum incolo. Concluzia e una amara. Nimanui, in fapt, nu i pasa de Romania. E un circ ieftin in urma caruia, noi ca stat, in cele din urma, o sa ne dizolvam”, scrie Denise Rifai pe Facebook.