Denise Rifai, îndrăgostită nebunește! Da, are iubit! Cine este bărbatul care i-a luat mințile

18 oct. 2021
Denise Rifai, îndrăgostită nebunește! Da, are iubit! Cine este bărbatul care i-a luat mințile

De când a semnat cu Kanal D, notorietatea lui Denise Rifai a explodat. Aceasta a debutat în televiziune acum mai bine de zece ani la Realitatea TV. A fost mai întâi reporter, iar apoi pas cu pas a ajuns vedeta postului. După retragerea lui Rareș Bogdan, care a ales drumul politicii, ea rămăsese principalul vector de imagine al postului.

Cozmin Gușă, cel care deținea și conducea postul de televiziune, a fost cel care a promovat-o intens și a ajutat-o să atingă succesul. Foarte asumată și dezinvoltă, Denise Rifai a devenit un nume interesant pentru public. Aceasta provine dintr-o familie foarte bogată, așa că niciodată banii nu au reprezentat un obiectiv în alegerile sale profesionale.

Și tocmai pentru că este o vedetă de televiziune cu impact, publicul a căutat să afle cât mai multe informații despre aceasta. Are iubit? Ei bine, da. Chiar ea a recunoscut, dar refuză să-l arate publicului și asta pentru că potrivit surselor ShowBlitz.ro, relația pe care o are ar fi una interzisă.

Întrebată într-un interviu acordat celor de la CanCan.ro, cum arată bărbatul perfect pentru ea, ea a spus că mereu a avut o slăbiciune pentru bărbații blonzi, cu ochii albaștri. Însă conform acelorași surse, cel pentru care Denise Rifai și-a pierdut mințile nu seamănă deloc cu descrierea făcută de ea. Dimpotrivă, chiar.

Cine este iubitul celebru al lui Denise Rifai

„În primul rând trebuie să fie foarte inteligent, să îmi dea acel sentiment de siguranță, de încredere că voi avea alături de mine un partener în orice situație ne va aduce viața. Sunt o femeie puternică, pragmatică, dar în același timp am acea latură sensibilă care are nevoie de tandrețe, de atenție, de afecțiune. Întotdeauna mi-au plăcut bărbații blonzi, cu ochii albaștri, am avut această sensibilitate pentru tipologiile nordice.”, a spus Denise Rifai.

Când reporterul CanCan.ro a insistat să afle mai multe detalii despre partea sentimentală, vedeta Kanal D a ocolit politicos subiectul. Aceasta continuă să refuze să dea detalii despre cel cu care se iubește de ceva timp, însă foștii săi colegi de la Realitatea Plus cunosc toate detaliile și le-au furnizat către ShowBlizt.ro. Însă îi respectăm decizia lui Denise Rifai și nu publicăm numele iubitului său.

„Referitor la viața mea privată, ce pot să spun este că mă aflu în echilibru. Mă simt perfect și îmi doresc să țin acest aspect doar pentru mine, tocmai pentru că e vorba de viața mea intimă. Știu că mă înțelegeți și vă mulțumesc mult pentru asta.”, a conchis Denise Rifai.