Despărțirea anului în showbiz! Vedeta Kanal D nu vrea să mai audă de nicio relație în 2022: „E prea mult. Și acasă, și la lucru, și pe drum”

12 ian. 2022
Despărțirea anului în showbiz! Vedeta Kanal D nu vrea să mai audă de nicio relație în 2022:
FOTO: Priscilla Du Preez on Unsplash

Numerologii spun că anul 2022 ar trebui să fie despre cuplu, iubire, fericire și îndeplinirea tuturor obiectivelor. Doar că anul a început prost pentru foarte multe cupluri, care au ales să pună punct unor relații, care păreau a fi foarte solide. După despărțirea dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, iată că mai vine una surprinzătoare.

Ștefan Ciuculescu, fostul concurent de la Survivor România, care mai noi este și vedetă Kanal D s-a despărțit de iubita lui, Marina. Acesta se arăta foarte îndrăgostit de partenera lui de viață în toamna anului 2021 și spuna că se simte foarte bine alături de aceasta.

Mai mult, cei doi chiar se mutaseră și împreună. Doar că surpriză, Ștefan Ciuculescu a considerat că este prea mult. S-a simțit sufocat în relație, așa că a ales să fie singur. Pentru tot anul 2022!

„În 2022 vreau să fiu singur. Eu mai sunt și cu libertatea. Pentru mine, unul, e prea mult. Și acasă, și la lucru, și pe drum”, a declarat Ștefan Ciuculescu la Wownews.

Visul frumos s-a terminat repede

În urmă cu ceva timp, fostul concurent de la Survivor România, chiar și-a prezentat iubita, acum fosta iubită, publicului. Chiar dacă inițial a ținut-o secretă, în cele din urmă acesta a ales să spună tuturor cine este femeia care-l face fericit. Însă bucuria a durat mai puțin de șase luni, iar acum tânărul vrea să se bucure de viața de burlac.

„Nu ar fi fost loc de o aventură cu această persoană cu care sunt din data de 12 august. Așa că… Marina, sper că nu te uiți la această emisiune. E o relație foarte ok. Mă simt foarte bine. Sper că e treaba reciprocă. Mă bucur că am cunoscut-o și că… Sunt foarte direct în situația asta. Locuim sub același acoperiș, nu de pe 12 august, ci de pe 13 august.

(…) Mie îmi plac fetele simple, naturale. Eu sunt foarte romantic. În fine, mie îmi place, mă simt bine. Mă simt în largul meu. Sper că și ea la fel. Sper cu ocazia asta să treacă și ea peste micile momente de gelozie”, declara Ștefan Ciuculescu în urmă cu câteva luni.