Detalii neștiute până acum. Vedeta cu care s-ar fi căsătorit Radu Vâlcan, dacă nu intervenea Adela Popescu. Un nume la care nimeni nu se aștepta

30 oct. 2021
Detalii neștiute până acum. Vedeta cu care s-ar fi căsătorit Radu Vâlcan, dacă nu intervenea Adela Popescu. Un nume la care nimeni nu se aștepta

Radu Vâlcan are o relație stabilă și frumoasă de aproximativ zece ani cu Adela Popescu. El a mai fost căsătorit în trecut cu o femeie de afaceri foarte bogată, dar mariajul lor a eșuat destul de rapid. El s-a refugiat apoi în muncă. Inițial a fost reporter PRO TV, iar apoi a primit oferta de a juca în telenovelele de pe Acasă TV, produse de Ruxandra Ion.

Așa a cunoscut-o și pe Adela Popescu, care s-a îndrăgostit imediat de el. Ea venea după două relații lungi, una cu actorul Dan Bordeaianu și alta cu omul de afaceri, Marius Kalmar, bun prietenul cu fostul fotbalist, Cristi Chivu.

Adela Popescu a reușit să-l cucerească pe Radu Vâlcan într-un moment în care acesta avea foarte multe pretendente. La început era foarte geloasă și destul de nesigură, dar astăzi se simte fericită și împlinită.

Radu Vâlcan a fost demascat recent la Masked Singer România. El s-a ascuns sub costumul de Șarpe. Mulți au speculat că acesta va reveni definitiv la PRO TV, mai ales că proiectele cu Antena 1 s-au oprit, însă a ținut să precizeze că momentan rămâne fidel trustului Intact.

Cu cine s-ar fi căsătorit Radu Vâlcan dacă nu era Adela Popescu

După marea demascare a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță și a fost nevoit să accepte provocarea sosurilor iuți. Una din întrebări l-a pus în mare dificultate, dar nu a vrut să mănânce picant, așa că a preferat să se citească întrebarea și a dat și răspunsul.

Cu cine s-ar fi căsătorit dacă nu ar fi existat Adela Popescu? Răspunsul a fost surprinzător: Dana Rogoz. Aceasta se afla și ea în platou și a rămas uimită când și-a auzit numele.

„Să ne gândim la o persoană care seamănă cu mine. Dacă eu nu existam, trebuia să fiu inventată. L-aș lăsa pe mâini bune, e băiat bun și l-aș lăsa unei prietene. Dacă tot a zis Dana, l-aș lăsa Danei Rogoz”, a spus și Adela Popescu, care era în direct prin telefon.

„Adela, este un compliment, îți mulțumesc! Deci a meritat să rămân, eu voiam doar să fac o poză la publicitate”, a glumit și Dana Rogoz.