Dorian Popa a luat-o razna? Ce operație estetică își va face în scurt timp, după cea la nas

06 oct. 2021
Dorian Popa a luat-o razna? Ce operație estetică își va face în scurt timp, după cea la nas
Sursa foto: Instagram

La scurt timp după ce Dorian Popa a suferit o intervenție la nas, artistul a împărtășit fanilor că se simte bine, dar nu se oprește aici. Într-o postare pe contul său de Instagram el a dezvăluit că mai urmează o operație spre sfârșitul lunii octombrie.

Dorian Popa s-a opera în urmă cu câteva zile de deviație de sept, pentru că medicii au decis să facă această intervenție deoarece artistul nu putea să respire aproape deloc pe nas. Operația a fost un succes, artistul postând mai multe poze pe conturile sale de socializare și declarând că se simte bine.

Se pare însă că nu se oprește însă aici, el dezvăluind că va mai avea încă o operație la finalul acestei luni, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii despre aceasta.

„Renovare cum mi-am făcut acum la 33 de ani n-am crezut în viața mea că o să-mi fac și ce bine mă simt. Mai am o operație surpriză undeva spre sfârșit de octombrie, dar încă nu vă spun. Acum mi-am făcut dinții”, a spus artistul în postarea sa pe Instagram.

Cât câștigă lunar Dorian Popa

Cântărețul a dezvăluit în urmă cu ceva vreme ce sume câștigă lunar. Se pare că doar din postările pe YouTube, unde Dorian Popa are peste 2 milioane de urmăritori, el câștigă nu mai puțin de 15.000 de dolari. Și nu sunt singurii bani pe care-i câștigă lunar. El a mai spus că în total îi intră în buzunare „lejer” suma de 100.000 de euro.

Bineînțeles, cu așa câștiguri au crescut și cheltuielile cântărețului. Din banii aceștia Dorian Popa și-a construit casa mult dorită, care l-a costat aproximativ 300.000 euro. Imobilul cu o suprafață de 400 de metri pătrați are trei etaje și piscină. De asemenea, artistul și-a cumpărat și o mașină de peste 100.000 de euro, un Mercedes GLE 53 AMG. El a mărturisit că este prima sa mașină cumpărată din munca proprie.