Dramă imensă! Cine este tatăl real al lui Francesco Paglieri de la Asia Express. Mama sa Patrizia Paglieri îi spusese inițial că este mort

20 oct. 2021
Dramă imensă! Cine este tatăl real al lui Francesco Paglieri de la Asia Express. Mama sa Patrizia Paglieri îi spusese inițial că este mort
Sursa foto: Instagram

Nu multe se cunosc despre viața personală a Patriziei Paglieri, concurenta de la Asia Express, care este și un talentat bucătar. Multe semne de întrebare au apărut în privința fiului acesteia, Francesco și cine este de fapt tatăl lui adevărat.

Patrizia s-a limitat în declarații despre acest subiect, dar totuși a mărturisit că a trăit o poveste de dragoste alături de tatăl fiului ei, care s-a sfârșit la un an de la nașterea lui Francesco. Din această cauză, ea a considerat că mai bine îi spune fiului ei că tatăl lui a murit. Până la 14 ani, când a aflat adevărul, Francy, așa cum îi spune ea, nu a știut povestea reală.

„Eu i-am spus iniţial că tatăl lui e mort. M-am gândit că aşa ar fi mai bine, decât să mă întrebe întruna despre el, iar eu să nu am răs­punsuri. Nu-i puteam spune adevărul, fiindcă simţeam că adevărul divorţului era unul ruşi­nos, şi atunci l-am lăsat cu ideea că e mort, până la 14 ani, când am sperat că va înţelege şi i-am explicat”, a mărturisit Patrizia Paglieri, informează viva.ro.

Ce a determinat-o să ascundă adevărul

Se pare că unul dintre motivele acestei deciziei luate de Patriziei Paglieri a fost acela că tatăl fiului ei nu a dorit să aibă de-a face cu acesta. Bărbatul nu a fost interesat de vreo conexiune cu fiul său și chiar l-a ocolit.

„Tatăl lui Francesco nu l-a căutat niciodată. Singura dată în care l-a văzut a fost pe aeroport, băiatul avea deja şapte ani. Tatăl lui a trecut pe lângă noi şi s-a făcut că nu îl vede”, a mai declarat concurenta de la „Asia Express”.

În aceste condiții, Francesco a mărturisit în urmă cu ceva timp că, dacă din partea tatălui său nu a existat dorința de a se cunoaște, atunci nici din partea lui nu a fost și nici nu va fi vreodată.

„Îl aveam pe bunicul, el era figura mea paternă, nu am simțit lipsa tatălui. Dacă nu a fost cea mai ok persoană, de ce să simt nevoia să-l întâlnesc. Pe mama mea aș lăsa-o să se căsătorească, e liberă, a treia e cu noroc”, povestea la un moment dat, pentru Antena Stars, Francesco Paglieri.