Elena Udrea, desfigurată de o intervenție estetică! Cum arată și ce vârstă are acum cea mai celebră blondă din politica românească

30 sept. 2021
Elena Udrea, desfigurată de o intervenție estetică! Cum arată și ce vârstă are acum cea mai celebră blondă din politica românească

Elena Udrea s-a născut într-o familie săracă din Buzău. Tatăl era șofer, iar mama taxatoare la societatea de transport public local. A locuit până la vârsta de 5 ani cu părinții în satul Pietrosu, Buzău. Apoi a mers la Liceul Bogdan Petriceicu Hașdeu, secția Filologie.

După absolvirea examenului de bacalaureaut cu o medie de puțin peste 7, Elena Udrea a venit în București și a urmat cursurile Facultății de Științe Juridice și Administrative, specializarea Drept, în cadrul universității private ”Dimitrie Cantemir” din București. Și-a obținut diploma de licență în 1996, iar în 1997 deja își deschidea propriul cabinet.

A fost căsătorită cu milionarul Dorin Cocoș, fost șofer îmbogățit peste noapte. Ambiția ei era, însă mult mai mare. Nu era suficient să ducă o viață plină de lux, voia putere. Iar șansa ei s-a numit Traian Băsescu. Mai întâi i-a fost consilier la Primăria Capitalei, apoi la Administrația Prezidențială, iar datorită lui a ajuns ministru și una dintre cele mai puternice femei din România.

Ce vârstă are Elena Udrea și ce operații estetice a bifat deja

Astăzi aceasta are deja o condamnare la închisoare de 8 ani, care nu este definitivă și multe alte dosare pe rol, pentru prejudiciile de miliarde aduse statului român. De alfel, Elena Udrea este și astăzi o femeie extrem de bogată. Ea are și o fetiță împreună cu partenerul ei de viață, tânărul Adrian Alexandrov.

Elena Udrea a ajuns în schimb la 47 de ani, vârstă pe care vrea să o ascundă și cum întotdeauna a ținut la imagine, a vrut să oprească timpul  pe loc și a apelat la medicul estetician. A umblat la riduri și buze, însă intervenția este una nereușită. Fost ministrul al Turismului pare de-a dreptul desfigurată în dreptul gurii, iar atunci când vorbește arată ciudat.

Foto Facebook Elena Udrea

Așadar o operație estetică nereușită pentru Elena Udrea, care continuă să se îmbrace cu cele mai scumpe haine și să trăiască într-un lux pe care puțini și-l permit. La termenul din dosarul Hidroelectrica, unde este acuzată că a luat o mită de aproximativ 5 milioane de dolari de la băiatul deștept din energie, Bogdan Buzăianu, a fost adusă de o mașină de peste 100.000 de euro, condusă de un șofer, care s-a grăbit să-i deschidă portiera.