Eliza Natanticu de la Asia Express a apărut goală pe internet. Cu ce se ocupă de fapt soția lui Cosmin Natanticu. Ipostaze jenante

03 oct. 2021
Eliza Natanticu de la Asia Express a apărut goală pe internet. Cu ce se ocupă de fapt soția lui Cosmin Natanticu. Ipostaze jenante
Eliza și Cosmin Natanticu

Eliza Natanticu și Mihai Natanticu formează una dintre cele 9 echipe care au luat startul în sezonul 4 de la Asia Express, pe Drumum Împăraților. Cei doi au trecut deja cu bine un duel și continuă să rămână în competiția prezentată de Irina Fodor.

Alexandra Ungureanu și mama sa, Anca Ungureanu este prima echipă care a părăsit concursul. Însă nici Eliza și Mihai Natanticu nu o duc foarte bine, în ciuda faptului că ea este extrem de ambițioasă.

Eliza Natanticu a apărut prima dată în prim plan în anul 2016, când a apărut la X-Factor. Atunci avea părul lung și a povestit un moment destul de jenant din viața sa. Mai exact cel în care a fost cerută în căsătorie, iar ea a refuzat nervoasă fiind.

Ce profesie are de fapt Eliza Natanticu

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau”, spunea Eliza la X Factor, în 2016.

Aceasta este de profesie actriță și a jucat în multe piese, însă marea ei dragoste rămâne muzica. Și-a dorit să-și câștige locul pe piața muzicală, dar fără succes. În urmă cu nouă luni ea a scos un videoclip extrem de sexy, în care apare aproape goală, chiar și goală la un moment dat, cu scopul de a atrage atenție. Nu seamănă deloc cu concurenta care aleargă acum la Asia Express.

Piesa Arde nu s-a bucurat de o atenție prea mare și abia a strâns 35.000 de vizualizări. Acum Eliza speră să câștige mai multă popularitate prin intermediul Asia Express și poate să aibă o șansă în muzică.

Oricum în clipul pe care l-a promovat intens nu seamănă aproape deloc cu cea care se prezintă la Asia Express, alături de soțul său. Ea recunoaște și că este o fire foarte temperamentală și dominatoare. Din fericire, Cosmin Natanticu pare a fi cel care știe să lase de la el de fiecare dată.