Emi și Cuza de la Asia Express rup tăcerea. Au spus PUBLIC cine au fost cele mai rele două echipe din concurs. Nu meritau să fie în show

16 nov. 2021
Emi și Cuza de la Asia Express rup tăcerea. Au spus PUBLIC cine au fost cele mai rele două echipe din concurs. Nu meritau să fie în show
Cuza și Emi la Asia Express

Cel de-al patrulea sezon al Asia Express se apropie de final. Au mai rămas doar două săptămâni până când vom afla cine a plecat acasă cu trofeul, dar și cu cei 30.000 de euro. Mai multe surse spun că Emi și Cuza de la Noaptea Târziu s-au duelat cu Mihai Petre și soția lui Elwira pentru marele premiu.

Cei doi tineri simpatici au avut contract cu Antena 1 și pentru o emisiune online, Asia mai târziu, pe care au prezentat-o practic de la debutul competiției. Au avut invitați foști sau actuali concurenți, dar și membri ai echipei de producție. Chiar și Gina Pistol a fost prezentă la ei în platou la un moment dat.

În ultima ediție, însă băieții au fost proprii lor invitați și au răspuns mai multor curiozități, pe care fanii le-au tot avut de-a lungul timpului. De exemplu, Emi și Cuza au suprins atunci când au spus care au fost cele mai rele două echipe din competiție, rele în sensul în care nu prea își aveau locul în show.

Emi și Cuza spune ce echipe le-au plăcut și ce echipe nu le-au plăcut la Asia Express

“Nu pot să spun că nu-mi place. E clar că au ajuns la capătul puterilor încă de la început. Este vorba de doamna Anca și Alexandra. (…) Și mai am o echipă (…) e vorba de Zarug și Lorelai care mi s-au părut în timpul emisiunii că nu au mai luptat”, a spus Emi, răspunzând practic la întrebarea lui Cuza, care a trebuit și el să spună care a fost echipa lui preferată din acest sezon.

Răspunsul lui a fost diplomat. Nu a vrut să supere pe nimeni, dar a dat totuși două nume tocmai pentru a nu părea că nu este asumat. Tocmai asta i-a și atras multă simpatie din partea publicului.

“Nu cred că am o echipă preferată, sincer. Mi se par toate echipele cumva la fel. (…) Cred că simpatia a fost la Connect-r și la Shift că s-a văzut că am avut lacrimi în ochi când au plecat”, a spus Cuza, care în prezent prezintă și o emisiune la Radio Zu, alături de Răzvan Popescu.

Așadar pentru el experiența Asia Express și colaborarea cu Antena 1 a fost fără doar și poate una extrem de prolifică. Celălat coleg din trupa Noaptea Târziu, Cucu, a ales să meargă la Survivor România la Kanal D, dar a ieșit din concurs după numai o lună, fiind prea nou în competiție ca să reziste. El a intrat târziu în concurs.