Este oficial! Cine este noua iubita superbă a lui Vlad Gherman? Lovitură neașteptată pentru Cristina Ciobănașu

17 nov. 2021
Este oficial! Cine este noua iubita superbă a lui Vlad Gherman? Lovitură neașteptată pentru Cristina Ciobănașu
Sursa foto: Instagram

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis să se despartă după o relație ce a durat nouă ani. Recent însă, au apărut zvonuri că actorul deja și-a găsit o nouă iubită pe platourile de filmare ale serialului „Adela”. Despre cine este vorba mai exact și ce a spus Vlad despre această relație?

Dacă nu s-a văzut cu ochiul liber vă spunem noi că între Vlad Gherman și colega lui de pe platourile de filmare ale serialului „Adela” s-a putut observa o apropiere evidentă. Mulți fani sunt acum curioși dacă într-adevăr între Vlad și Oana Moșneagu, pentru că despre ea este vorba, formează un cuplu și în viața reală.

Actrița în vârstă de 31 de ani s-a făcut remarcată după apariția ei în videoclipurile celebrului artist Carla’s Dreams și înainte de a juca în seriale de televiziune a apărut în filmele „Taci sau Faci” și „Moromeții 2”. Înainte de „Adela” ea a mai jucat în „Fructul oprit”.

Oana Moșneagu. Sursa foto: Instagram

Relație secretă între cei doi?

Actorul Vlad Gherman a răspuns la o serie de întrebări într-un clip postat pe YouTube, una dintre întrebări fiind referitoare la relația sa cu Oana. Vlad a evitat însă să dea clar un răspuns, preferând să nu confirme, dar nici să infirme această posibilă relație dintre ei.

Cu toate acestea, chiar dacă nu se afișează public, cei doi actori nu se feresc să-și arate dragostea în fața colegilor de filmări.

„Vlad este extrem de îndrăgostit, însă Oana este mai discretă cu gesturile. Toată lumea de pe platourile de filmare știe că sunt împreună. Vlad vine și in ziua lui liberă, atunci când nu are filmări, ca să o vadă, să-i facă poze și filmulețe”, a declarat o sursă din anturajul celor doi îndrăgostiți pentru ciao.ro.

Potrivit aceleiași surse, Cristina Ciobănașu ar fi pus punct relației cu Vlad Gherman, chiar dacă au declarat public că totul a fost de comun acord. Între timp, fost iubită a actorului a ieșit public cu noua sa cucerire, dovadă fiind pozele publicate cu acesta. Ea pare foarte fericită alături de Alexandru Mureșan, noul ei iubit.