EXCLUSIV. Cine este iubitul actual al tenismenei Mihaela Buzărnescu. Un fotbalist foarte cunoscut și foarte tânăr

19 sept. 2021
EXCLUSIV. Cine este iubitul actual al tenismenei Mihaela Buzărnescu. Un fotbalist foarte cunoscut și foarte tânăr
Mihaela Buzărnescu

Mihaela Buzărnescu nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale sportive, dar o duce bine pe plan sentimental. Aceasta a fost văzută la meciul de fotbal al iubitului său, despre care nu vrea să vorbească public. Totuși fanii știu deja cine este.

„Vreau să-mi țin viața privată pentru mine”, a spus tenismena. Cu toate acestea, ea nu a reușit să se ascundă chiar foarte bine, astfel că am aflat că Mihaela Buzărnescu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu fotbalistul Marco Dulca, fiul lui Cristi Dulca, actual antrenor al echipei naționale de fotbal feminin.

Cine este Marco Dulca?

Marco Dulca are doar 22 de ani și joacă acum la Chindia Târgoviște. Cât timp a fost junior, el a activat timp de patru sezoane la Swansea, iar apoi a fost cooptat de Gică Hagi la Viitorul Constanța.

Marco Dulca a fost surprins alături de Mihaela Buzărnescu, care are 33 de ani, și la Untold, iar între cei doi ar fi existat multe săruturi pătimașe, conform surselor ShowBlitz.ro. Cei doi nu vor să vorbească public despre relația lor, care ar dura de mai puțin de două luni.

Marco Dulca și Mireal Rădoi, în conferință de presă de la JO Tokyo 2021

Ei s-ar fi cunoscut la Tokyo. Ambii au participat la Jocurile Olimpice și au lăsat o impresie bună acolo, chiar dacă nu au reușit să bifeze vreo performanță notabilă.

În trecut, Marco Dulca ar fi avut o relație cu Sarah, fiica lui Marius Șumudică. Tatăl său, Cristi Dulca nu vrea nici el să discute despre viața sentimentală a fiului său.

„Nu mă amestec în viața privată. La fotbal îi mai dau sfaturi, la relații nu îmi permit și nu e cazul”, a transmis acesta.