EXCLUSIV. Cine este noua iubită secretă lui Jador? Cu ea ar fi înșelat-o pe celebra Georgiana, cu care voia să se căsătorească

17 mai 2021
EXCLUSIV. Cine este noua iubită secretă lui Jador? Cu ea ar fi înșelat-o pe celebra Georgiana, cu care voia să se căsătorească
Jador și Roxana Ghiță, colega lui de la Survivor România, căreia i-a declarat în trecut că o place

Jador era marele favorit la câștigarea trofeului Survivor România, dar o accidentare la genunchi l-a trimis acasă înainte de marea finală. Artistul a încercat să se refacă și chiar a intrat pe traseu fără să fie în formă maximă, dar într-un final s-a ales cu meniscul rupt. Acesta declarase că a acceptat provocarea celor de la Kanal D pentru a o uita pe fosta lui iubită, Georgiana.

Revenit în țară, după mai bine de trei luni petrecut în junglă, Jador a spus că a învățat multe în perioada de izolare în Republica Dominicană și că este decis să se căsătorească cu cea care i-a fost alături și atunci când era sărac. Inițial se pare că celebra Georgiana i-ar fi dat o șansă, crezând că manelistul s-a schimbat, dar totul s-a finalizat printr-un block pe toate rețelele de socializare.

Femeia care i-a luat mințile lui Jador

Surse din apropierea manelistului au povestit pentru ShowBlitz.ro că Jador a flirtat tot mai mult cu fosta lui colegă de la Survivor România, Roxana Ghiță. Aceasta a făcut parte din echipa Războinicilor și a fost una dintre cele mai populare concurente din emisiune. Și ea a ieșit tot din cauza problemelor medicale, iar reîntâlnirea cu Jador în cadrul unei emisiuni tv se pare că ar fi aprins scânteie între cei doi.

Jador și Georgiana, iubita lui de care s-a despărțit din 2016

Chiar și Jador a recunoscut că toate lumea s-a așteptat că între el și Roxana să fie ceva. În urmă cu mai puțin de o săptămână, artistul a venit la Teo Show și a anunțat că Georgiana l-a blocat și că nu mai vrea să audă de el, dar că nu știe motivul. Doar că se pare că inima zburdalnică a manelistului a fost problema.

Dialogul care a încins spiritele

„Jador: Șpagatul Roxanei mi-a trezit fantezii în cap. Nu sunt bărbat? Imi arde sângele în mine.

Roxana (Survivor România): Le-am zis prietenelor mele că te-ai dat la mine și că ești simpatic.

Jador: Și mă vrea vreuna?

Roxana: Te vreau eu, Jador. Asta o să ajungă… Este o glumă!

Jador: Măi, tu vrei să facem copii de Paște?!”, a fost dialogul dintre Roxana și Jador de la sfârșitul lunii aprilie, care ar fi aprins spiritele. Întâlnirea dintre cei doi a avut loc mai întâi la Kanal D, în cadrul unei emisiuni tv, dar se pare că nu s-ar fi oprit aici.

Jador o roagă pe Georgiana să revină

Iar Georgiana ar fi aflat, susțin sursele noastre și s-a supărat.

”Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată? Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat. Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat”, a spus Jador la Teo Show.

”Sunt singur! Gata! M-a lăsat, dar nu stiu de ce. Mi-a dat mesaj că „gata, nu mai vreau’ și mi-a dat block peste tot și mie, și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata. Vreau să golănesc. Poate mă împac. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice ce are…”, a mai adăugat artistul.