Femeia cu care Laurențiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan chiar la începutul relației! Aceasta a dezvăluit tot acum

22 oct. 2021
Femeia cu care Laurențiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan chiar la începutul relației! Aceasta a dezvăluit tot acum

În ciuda faptului că nu mai este cale de întors în privința căsniciei dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, noi detalii apar în presă. Se pare că antrenorul Universității Craiova a călcat strâmb încă de la începutul mariajului. 

Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit înainte cu Mariana Pfeiffer, cea care i-a dăruit primul copil acestuia. Cei doi au fost căsătoriți între între 1994 și 2007, dar înainte să divorțeze Reghe deja își refăcea viața alături de Anamaria Prodan.

Cu toate acestea, Mariana Pfeiffer dezvăluia că s-a iubit cu Laurențiu Reghecampf chiar când acesta era căsătorit cu Anamaria Prodan. Practic abia se căsătorise și deja a călcat strâmb, după spusele fostei soții.

„Mă culcam cu Laurenţiu, deşi nu eram divorţaţi, iar el era cu Ana. Eram soţia lui, dar mă simţeam ca o amantă! Ce-a făcut ea am făcut şi eu! Laurenţiu mă mângâia pe picior, îi plăcea asta … Apoi am făcut dragoste la subsol, în timp ce el era cu Ana, în Germania. Am făcut dragoste cu el şi la Târgovişte, el fiind căsătorit atunci cu Anamaria, iar eu fiind divorţată. Veneam de la aeroport și am mers la Târgovişte, în timp ce Ana rămăsese în America”, a spus Mariana Pfeiffer la Acasă TV.

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf. Sursa foto: Facebook

Motivul divorțului de prima soție

Se pare că, Laurențiu Reghecampf a dorit să divorțeze de prima soție după ce a aflat că Anamaria Prodan este însărcinată. Mariana Pfeiffer povestea că antrenorul Craiovei a sunat-o și a cerut divorțul. De altfel, acum se zvonește că acesta ar fi și motivul pentru care Reghe divorțează acum de Anamaria Prodan, Corina Caciuc fiind însărcinată.

„Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu. Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. Mi-a spus: ‘Ești o mamă bună, ești o soție ideală, ești gospodină, dar nu se poate să trăim împreună’. A zis că nu mai merge, nu ne mai potrivim. Eu nu apucasem să mă mut şi ea venea deja la mine acasă.

Într-un sfârşit de săptămână ea a venit şi a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simţ şi să nu vină acolo cât eram eu acolo. Laurenţiu m-a sunat într-o seară şi mi-a spus că Anamaria este însărcinată şi că trebuie să divorţăm pentru că Anamaria Prodan este însărcinată”, a mai zis Mariana Pfeiffer.