Femeia super celebră de care s-ar fi îndrăgostit Cove. Și el și ea sunt căsătoriți, dar este vizibilă sclipirea din ochii lor când sunt împreună (EXCLUSIV)

15 nov. 2021
Femeia super celebră de care s-ar fi îndrăgostit Cove. Și el și ea sunt căsătoriți, dar este vizibilă sclipirea din ochii lor când sunt împreună (EXCLUSIV)
Cove și Diana Bart prezintă Flash Monden la Prima Tv

După mai mulți ani în care a făcut echipă cu Adela Popescu la PRO TV, unde a prezentat emisiunea matinală Vorbește lumea, Gabriela Coveșeanu, cunoscut publicului ca și Cove, a semnat cu Prima TV. Aici are un nou proiect și o nouă colegă, Diana Bart, care a ajuns celebră tot datorită PRO TV.

Ea a fost reporter o bună perioadă de timp și corespondent din Brașov, apoi a trecut la Digi24 și de mai mulți ani este angajata Prima Tv, unde a avut mai multe emisiuni.

Acum prezintă Flash Monden alături de Cove, de luni până vineri, de la 19.30, dar și duminică de la aceeași oră. Relația cu noul ei partener este foarte apropiată, iar mai mulți colegi au dezvăluit pentru ShowBlitz.ro că între cei doi ar cam ieși scântei roz. Privirile lor i-ar fi băgat la bănuieli pe cei din jur.

Și Cove și Diana Bart sunt căsătoriți și au câte doi copii, dar pare că se simpatizează foarte tare, chiar mai mult decât ca simpli colegi, consideră unii cârcotați. Spre deosebire de relația cu Adela Popescu, Cove este mai entuziasmat de data aceasta, au dezvăluit surse de la Prima Tv pentru ShowBlitz.ro.

„Cove pare îndrăgostit de Diana și nici ea nu-l respinge. Sau poate este doar o chimie profundă între ei..Nu cred că este nimic între ei, sunt doar colegi… momentan. Dar este o sclipire acolo între ei pe care am remarcat-o toți. Fac echipă bună și în TV. Sunt și familiști totuși, nu știu ce se va întâmpla între ei”, au dezvăluit sursele mai sus menționate pentru ShowBlitz.ro.

Este Cove îndrăgostit de colega lui, Diana Bart?

Cove a acordat recent un interviu pentru OkMagazine.ro și a vorbit și despre Diana Bart, căreia i-a menționat insistent numele. Întrebat de ce a ales Prima Tv în locul PRO TV, el a răspuns.

 „Echipa. Şi faptul că îmi doream altceva pentru mine. Iar oferta Prima TV, emisiunea Flash Monden şi proiectele pe care le pregătim, au picat la fix. Am venit aici pentru un program de prime time şi am găsit o echipă tânără, entuziastă, şi o colegă de-a dreptul efervescentă. E o provocare pe care am acceptat-o cu inima deschisă. A, şi o colegă, pe Diana, care e frumoasă, deşteaptă şi foarte bună la ceea ce face. Să fiu cu ea pe platouri e o distracţie continuă”, a spus Cove.

Și despre Adela Popescu a avut cuvinte de laudă, dar sună diferit totuși, dacă facem o analiză a textului.

„Am fost, suntem şi rămânem prieteni. Adela este o parteneră excelentă de prezentare. Am rămas în relaţii foarte bune cu toate fostele mele colege şi, în măsura în care timpul ne permite, îmi va face o plăcere imensă să ne revedem la o cafea şi un pahar de… vorbă”, a mai spus el pentru OK! Magazine.

Să fie Cove într-adevăr îndrăgostit de colega lui, cum spun sursele noastre din Prima Tv sau este doar entuziasmat de noul proiect și se bucură de echipa care-l face să se simtă foarte bine?