Fiica cea mică a fostului fotbalist Cristi Chivu a semnat cu Antena 1! Cum arată aceasta și în ce producție lider de audiență va avea un rol important

10 nov. 2021
Fiica cea mică a fostului fotbalist Cristi Chivu a semnat cu Antena 1! Cum arată aceasta și în ce producție lider de audiență va avea un rol important
Cristi Chivu și soția lui, Adelina

Cristi Chivu locuiește în Italia de ani buni, alături de frumoasa lui soție, Adelina și de cele două fiice ale lor. Acesta și-a creat deja o carieră solidă și în antrenorat și sunt șanse minime să mai revină în România. Totuși acum pare să aibă un motiv important și asta pentru că fiica lui cea mică, Anastasia Chivu a primit un rol în serialul lider de audiență, Adela, difuzat de Antena 1.

Fetiția va putea fi urmărită începând din această săptămână în producția marca Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Aceasta a venit special în România, însoţită de mama sa, Adelina Chivu, pentru a participa la filmările pentru acest proiect, unde va interpreta un rol-cheie.

„Urmăream serialul Adela pe AntenaPLAY de acasă, din Italia şi mi-a plăcut!”, a mărturisit mama Anastasiei, Adelina Chivu, în vreme ce Anastasia a povestit că actoria este visul său: „Tot timpul mi-am dorit să fiu actriţă, mi-a plăcut mult ideea! Mama îmi zice Demi Moore!”, a mai dezvăluit micuţa, care visează ca în timp să ajungă o mare actriţă la Hollywood.

Și alți copii de fotbaliști apar în Adela

Începând de joia aceasta, de la 20:30, la Antena 1, telespectatorii o vor putea urmări pe Anastasia în rolul Dianei, sora lui Lucian (Daniel Nuţă), o fetiţă de 10 ani, născută la New York şi care în prezent locuieşte la internat. „Este foarte fain aici, îmi place mult şi chiar dacă la început mi-a fost puţin greu şi aveam emoţii, m-am obişnuit repede. În serial sunt o fată de 10 ani, care vine special din America să-l caute pe fratele său, Lucian!”, a dezvăluit Anastasia Chivu.

Anastastia Chivu

Alături de Anastasia, din distribuţia serialului de la Antena 1 mai fac parte şi fata lui Marius Lăcătuş, Dominique (Tania) şi fiul lui Ilie Dumitrescu, Toto (Floppy), două personaje care vor interacţiona mult cu Diana.

Deşi adevărul a ieşit la iveală şi Adela a aflat cine este cu adevărat, povestea nu se încheie aici. În continuare, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, noi secrete vor ieşi la iveală, în cadrul celui de-al doilea sezon al serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production. Mai mult, au început deja filmările pentru cel de-al treilea sezon al proiectului care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului.