Florin Ristei s-a despărțit în secret de superba Naomi Hedman? Cine este femeia cu care formează azi un cuplu. Lucrează și ea la Antena 1

30 mai 2022
Florin Ristei s-a despărțit în secret de superba Naomi Hedman? Cine este femeia cu care formează azi un cuplu. Lucrează și ea la Antena 1

Florin Ristei a renăscut odată cu participarea la cel de-al treilea sezon al X-Factor în urmă cu opt ani. A câștigat în fața lui Alex Mațaev, actualul ginere al lui Liviu Dragnea și de atunci a rămas în trustul Intact. Chiar dacă nu ratează nicio ocazie să critice Antena 3, el are contract după contract cu Antena 1.

Florin Ristei a ajuns chiar și jurat la X-Factor și acolo și-a cunoscut și marea dragoste, pe superba Naomi Hedman, top model britanic, care a ales să rămână în România pentru artist. Cei doi locuiesc împreună, însă tânără nu este convinsă că va rămâne pentru totdeauna în țara noastră.

Asta va însemna oare că renunță la Florin Ristei? Acesta nu ar avea succes în afara țării, așa că jobul îl leagă destul de mult de România. Momentan, însă lucrurile merg bine între cei doi și deși au apărut în mediul online speculații că cei doi s-ar fi despărțit, nici vorbă de așa ceva.

Florin Ristei, cuplu cu Ilona Brezoianu

Pe lângă concertele pe care le mai are cu trupa lui, Florin Ristei este prezent în fiecare zi în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani, iar acum mai bifează încă un proiect, care în mod cert va avea succes. Și formează cuplu cu actrița Ilona Brezoianu, și ea membră a echipei de la Neața. Va fi oare geloasă Naomi Hedman?

Șerban Copoț și Ilona Brezoianu la iUmor

Cei doi concurează împreună în noul sezon Te cunosc de undeva, iar filmările sunt în desfășurare. După patru gale, în care nu au reușit să se impună, la ultima au reușit să se claseze pe locul 1 în sfârșit. Emi și Cuza au câștigat deja de două ori.