Fostul premier „Adrian Năstase” a cântat superb la SuperStar România. De ce l-au respins Smiley și Carla’s Dreams

26 sept. 2021
Fostul premier
Adrian Năstase a fost în trecut premierul României

Ediția de vineri a SuperStar România a venit cu multe surprize. Concurenți foarte bine pregătiți, voci minunate, remarci caustice și amuzante deopotrivă ale juraților au reprezentat încă o dată cheia succesului pentru PRO TV. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams au dus show-ul pe locul 1 în topul audiențelor, lăsând mult în urmă X-Factor.

Unul dintre momentele foarte gustate de public a fost cel în care a apărut pe scenă tânărul Adrian Stoicescu. Acesta are 20 de ani și este din Pitești. Student la Informatică, el le-a spus juraților că este convins că într-o bună zi inteligența artificială va lua locul compozitorilor, o remarcă nepotrivită.

Smiley și Carla’s Dreams nu au primit deloc bine replica, deși a fost una cât se poate de inocentă, așa că tânărul cu voce superbă și interpretare foarte bună a primit la final un NU. Și asta chiar dacă Raluka și Marius Moga au vrut să-i dea o șansă pentru a merge mai departe.

Toți cei patru jurați i-au spus, însă lui Adrian Stoicescu că a cântat fără emoție, că interpretarea lui nu a venit din suflet și că a fost gândită, iar când vine vorba de muzică nu există asemănare cu codurile din IT.

Adrian Năstase la SuperStar România

“Ai un NU, dar sper să te reîndrăgostești de muzică!”, i-a spus Smiley, care la final a a mai făcut o remarcă extrem de amuzantă. Acesta și-a întrebat colegii dacă și-au dat seama că cine seamănă tânărul informatician. Nimeni nu a ghicit, dar iubitul Ginei Pistol a spus convins că fix așa arăta Adrian Năstase când era tânăr. „Este leit Adrian Năstase”, a insistat artistul.

Smiley crede că Adrian Stoicescu de la SuperStar România este leit Adrian Năstase când era tânăr

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 23.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, Kanal D avea 4.7 puncte de rating și 14.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:31, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.0 puncte de audiență și 25.0% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 4.7 puncte de rating și 16.8% share.

Antena 3 cu X-Factor a fost abia pe 3, în timp ce serialul turcesc Doctorul minune atrage tot mai mult telespectatori pe Kanal D.