FOTO/ Cu ce a ajuns să se ocupe astăzi Nicoleta Luciu și cum arată acum? Este pur și simplu de nerecunoscut

13 mai 2021
FOTO/ Cu ce a ajuns să se ocupe astăzi Nicoleta Luciu și cum arată acum? Este pur și simplu de nerecunoscut

În urmă cu zece ani, Nicolea Luciu era una dintre cele mai în vogă vedete din România. Aceasta a primit rolul principal în mai multe telenovele românești și avea enorm de multe contracte de imagine. După ce a născut tripleții, în 2012, cariera ei a cunoscut un declin masiv.

Postul Acasă Tv s-a desființat sau mai bine zis a fost înlocuit cu un altul, iar producțiile marca Ruxandra Ion s-au împuținat. Astfel că Nicoleta Luciu a dispărut treptat din showbiz și s-a mutat la Sfântu Gheorghe, împreună cu soțul său, Zsolt Csergo. Aceasta s-a confruntat și cu multe probleme de sănătate, ceea ce a oprit-o să revină în prim plan.

Nicoleta Luciu era la un pas să revină în televiziune

Aceasta era la un pas să semneze cu Antena 1 pentru a fi concurentă la Asia Express, împreună cu sora ei. Doar că analizele medicale i-au blocat plecarea și a fost înlocuită cu Margherita de la Clejani.

Deși continuă să fie activă pe rețelele de socializare, pe micile ecrane, Nicoleta Luciu apare extrem de rar și nu mai este implicată în niciun proiect tv. Totuși pe pagina ei de facebook are un contact pentru cei care o doresc prezentă la evenimente. Ea este și cântăreață, însă contractele nu sunt foarte multe.

Ce vârstă are Nicoleta Luciu și ce replici acide i-au dat fanele când au văzut că aceasta s-a schimbat total

Nicoleta Luciu are acum 40 de ani, dar ultima perioadă a dedicat-o aproape total copiilor săi, dar nu a renunțat nici la clinicile de înfrumusețare. De-a lungul timpului, ea a suferit numeroase intervenții estetice, cele la sâni dându-i mari dureri de cap. Apoi și-a agresat mult organismul cu numeroasele curede slăbire și îngrășare. Astăzi plătește prețul.

Recent, Nicolela Luciu a postat pe rețelele de socializare fotografii cu ea, după ce a apelat la medicul estetician. Vedeta este foarte diferită de cea din trecut, iar fanii au taxat-o imediat.

Nicoleta Luciu, Foto: Facebook

„Tu, nu mai ești tu! Te recunoști daca te uiți în oglindă? Fiecare face ce vrea, dar totuși.., tu erai frumoasă așa naturală… Păcat!”, i-a scris o internaută pe facebook.

„Parcă erai mai frumoasă naturală ÎȚI ia banii degeaba doctorii” și „Din păcate nu mai semeni cu tine ,offf” sunt alte două replici negative la adresa Nicoletei Luciu.