FOTO/ Cum arată cele două fete ale celebrei Dana Budeanu? Vedeta a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce le privește

30 apr. 2021
FOTO/ Cum arată cele două fete ale celebrei Dana Budeanu? Vedeta a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce le privește
Dana Budeanu

Dana Budeanu s-a impus inițial pe piață ca designerul vedetelor. Aceasta i-a schimbat complet look-ul Andrei Măruță, dar a lucrat și cu multe alte vedete. Ea avea o rubrică în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro Tv, dar a fost concediată după ce a distribuit o postare a Gabrielei Cristea în care le critica pe fondatoarele ONG-ului Dăruiește Viață.

Ulterior Dana Budeanu a devenit virală în online. Aceasta și-a lansat pe Youtube propria emisiune, care s-a bucurat de o apreciere la scară largă. În ultima perioadă, însă numărul fanilor ei a scăzut destul de mult. Aceasta are poziții din ce în ce mai ciudate și folosește foarte multe cuvinte vulgare în monologurile sale.

Dana Budeanu are discursuri pline de cuvinte vulgare

Dana Budeanu apare des la Antena 3 și România Tv, unde face spectacol. Surprinzător este că până acum CNA nu a găsit de cuviință să intervină. Printre altele, designerul i-a făcut cu ou și cu oțet și pe cei care postează imagini cu copiii lor pe rețelele de socializare. Aceasta îi acuză că vor să facă bani pe seama celor mici, ceea ce este complet imoral.

Doar că surpriză. Dana Budeanu a postat și ea recent o fotografie cu cele două fiice ale sale, din căsătoria cu fondatorul CanCan și Ciao, Radu Budeanu. Cei doi au divorțat cu aproape zece ani în urmă, iar patronul media s-a căsătorit cu Cristina Săvulescu, care este și ea tot designer, după ce inițial a activat ca model.

Cele două fiice ale Danei Budeanu

A cerut 200 de lei pentru accesul la aplicația ei

Într-adevăr cele două micuțe ale Danei Budeanu sunt fotografiate cu spatele, dar au atras atenția internauților. Vedeta și-a lansat recent și o aplicație unde postează conținut original, adică în special monologurile ei. Pentru acces a cerut 200 de lei, ceea ce i-a iritat pe mulți.

Deși Dana Budeanu spunea că o să dispară din online și că va rămâne doar pe aplicație, numărul mic de descărcări a făcut-o probabil să se răzgândească. Se pare că impactul ei la public nu este chiar atât de mare, iar cei care o urmăresc nu sunt dispuși să plătească pentru a o asculta.