FOTO/ Cum arăta Mircea Badea acum mai bine de 20 de ani. Avea postere cu femei goale lipite pe pereți și șosetele rupte

16 apr. 2021
FOTO/ Cum arăta Mircea Badea acum mai bine de 20 de ani. Avea postere cu femei goale lipite pe pereți și șosetele rupte

Mircea Badea a împlinit pe 24 februarie 47 de ani. Acum este un bărbat serios și are o familie foarte frumoasă. De peste 20 de ani se află într-o relație cu Carmen Brumă, dar cei doi s-au căsătorit niciodată. Împreună au și un băiețel, Vlad, pe care amândoi îl iubesc enorm și nu ratează nicio ocazie de a se mândri cu el.

Mircea Badea are o emisiune cotidiană, la miezul nopții, pe Antena 3, cu care este mai mereu lider de audiență. Deși a fost aspru criticat pentru limbajul său mult prea colorat, jurnalistul a continuat să se exprime destul de vulgar.

Cum arăta Mircea Badea acum mai bine de 20 de ani

Și paginile pe care le are pe rețelele de socializare abundă în cuvinte suburbane. Dar atitudinea lui nu este chiar o surpriză, dacă ne uităm în trecut. Când era foarte tânăr, Mircea Badea avea o cameră plină cu postere cu femei goale.

Există și o fotografie drept dovadă. Mai mult, se pare că la acea vreme, realizatorul Antena 3 nu dădea o foarte mare importanță look-ului său și purta șosete rupte.

Mircea Badea, acum mai bine de 20 de ani. Foto: apropo.ro

Mircea Badea era timid și timorat

În trecut, Mircea Badea a luat la țintă mai multe vedete, pe care le-a insultat teribil. Printre acestea, Denise Rifai, pe care o numea purcică în călduri. Când aceasta l-a văzut în mall, a mers după el să-i ceară socotează, dar a rămas surprinsă când a văzut că realizatorul TV este de fapt timid și timorat.

„Ne-am întâlnit o singură dată, întâmplător, la un mall. Eu sunt o tipă foarte directă, așa că m-am dus și l-am tras de mânecă. I-am spus: „Bună, Mircea! Sunt eu, Denise, făptura de la televizor…”. Și am văzut un Mircea timid și timorat.

L-am întrebat de ce vorbește urât despre mine, dacă nu mă cunoaște, și i-am propus să facem o emisiune împreună, să ne expunem fiecare argumentele despre subiectul pentru care el mă jignise. Una este să critici, alta este să faci un pamflet, să fii ironic la adresa cuiva și alta e să-l insulți”, a povestit vedeta Kanal D.