FOTO/ Ilinca Vandici, schimbare neinspirată de look. S-a vopsit brunetă și și-a mărit buzele prea mult. Cum arată acum

11 apr. 2021
FOTO/ Ilinca Vandici, schimbare neinspirată de look. S-a vopsit brunetă și și-a mărit buzele prea mult. Cum arată acum

Ilinca Vandici are 34 de ani și este de ani buni vedetă de televiziune. Aceasta a colaborat cel mai mult cu Kanal D, post la care a prezentat mai multe emisiuni. Ultima dintre acestea este Bravo, ai stil!, cu care a și avut cel mai mult succes. Momentan show-ul se află în pauză, astfel că Ilinca are mai mult timp pentru familia și proiectele sale personale.

Ilinca Vandici s-a impus în showbiz și datorită frumuseții ei. Imaginea a fost mereu extrem de importantă pentru ea și a avut mereu grijă să apară fără cusur în fața publicului.

Ilinca Vandici, asemănată cu o protestatră celebră

Doar că ultima sa schimbare de look nu o avantajează deloc. De altfel, aceasta a și fost confundată cu Oana Lovin, recunoscută ca o prezență constantă la proteste și care a făcut videochat în trecut.

 

Ilinca Vandici s-a vopsit brunetă și și-a mărit buzele. Ea a apărut cu noul său look într-un podcast al actorului de comedie, Radu Țibulcă, iar fanii său aproape că nu au recunoscut-o. Mulți au crezut că nu este vorba despre ea și au rugat-o să redevină cea care era odată.

Cu cine este căsătorită Ilinca Vandici

Din anul 2017, Ilinca Vandici s-a căsătorit cu Andrei Neacșu, recunoscut ca un mare crai de Dorobanți. Acesta a mai fost căsătorit o dată cu Alexandra Corina Bogaciu, care a fost și deputat PSD de  Ilfov. Aceasta este extrem de bogată și se spune că este nepoata soțului Gabrielei Firea, Florentin Pandele.

Corina Bogaciu a atras atenția imediat în Parlament tot datorită look-ului său. Aceasta este tunată din cap până în picioare și posibil ca de aici să se fi inspirat și Ilinca Vandici, când a ales să-și schimbe înfățișarea. Însă majoritatea celor care au văzut-o sunt de părere că îi stătea mult mai bine cu un look natural și fără ultima intervenție estetică la nivelul buzelor.