FOTO/ Lidia Buble participă la Asia Express împreună cu sora ei. Cum arată aceasta și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi (EXCLUSIV)

19 mai 2021
FOTO/ Lidia Buble participă la Asia Express împreună cu sora ei. Cum arată aceasta și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi (EXCLUSIV)
Lidia Buble

Când Lidia Buble a anunțat că s-a despărțit de Răzvan Simion părea că este exact ce-și dorește. Însă ultimele luni au fost destul de dificile pentru artistă, care pare că a regretat decizia din trecut. Matinalul are acum o relație solidă cu Daliana Răducanu, în timp ce fosta lui parteneră este singură.

În acest context, Lidia Buble a decis să accepte provocarea celor de la Antena 1 și să participe la reality show-ul Asia Express. Aceasta provine dintr-o familie foarte numeroasă, cu 11 frați, așa că a avut de unde să-și aleagă co-echipiera. Ea va face pereche cu sora ei mai mare Estera. Tânăra este superbă și afișează un look de invidiat, deși are doi copii.

Cine este Estera, sora Lidiei Buble

„O viață am așteptat o astfel de oportunitate… să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am să fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)… am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”, a spus Lidia Buble.

Lidia Buble și sora ei, Estera

Estera este de profesie make up artist și a beneficiat de sprijinul sorei sale în social media. Pe Instragram ea are aprope 50.000 de urmăritori și periodic promovează diverse produse.

Estera se promovează în mediul online

Mai mult decât atât, ea și-a făcut și un blog, unde momentan nu are prea mulți abonați, dar postează video-uri scurte cu sfaturi din zona cosmetică.

„Bunaaa! Stiu ca am lipsit o perioada indelungata, dar anul acesta a fost cam crazy, asa ca am decis sa ma pun pe treaba. Acesta este un vlog cu tips&tricks despre manichiura perfecta. Sper sa va placa si sa va ajute si pe voi!”, a fost mesajul Esterei la ultima postare de pe Youtube.

Acum aceasta este extrem de entuziasmată de plecarea la Asia Express, împreună cu Lidia Buble. Emisiunea va fi prezentată de Irina Fodor, care-i va avea alături pe Oase și actorul Marius Damian. Ea a înlocuit-o pe Gina Pistol, care se află în concediu de maternitate, după ce în luna februarie a născut-o pe micuța Josephine Ana.

Lista completă a vedetelor Asia Express

La ediția cu numărul 4, care se va filma mai întâi în Turcia și unde concurenții vor porni pe Drumul Împăraților vor lua parte 9 echipe formate din: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.