FOTO/ Unde au fost surprinse Delia și Loredana, în timp ce se sărutau pe buze. Fanii s-au întrebat dacă au luat-o razna

08 mai 2021
FOTO/ Unde au fost surprinse Delia și Loredana, în timp ce se sărutau pe buze. Fanii s-au întrebat dacă au luat-o razna
Delia și Loredana sunt colege în juriul X-Factor

La 51 de ani, Loredana Groza pare mai în formă ca niciodată. Acesta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează zilnic fotografii cu ea aproape complet dezbrăcată. Mai mult decât atât, se pare că aceasta caută orice prilej de a ieși în evidență. Așa a ajuns și să lanseze o piesă în colaborare cu zece maneliști, care a ajuns pe locul 1 în trending Youtube.

Delia nu vrea să iasă în evidență prin nuditate, așa cum încearcă Loredana

De cealaltă parte, Delia este și ea mai mereu în contact cu fanii, însă nu-și folosește nuditatea pentru a fi în prim plan. Aceasta adoptă ținute lejere și se concentrează mai degrabă pe coafuri ieșite din tipar, decât pe goliciune. Totuși un moment care se va difuza la IUmor a uluit fanii.

Loredana a fost una dintrele invitatea emisiunii, unde Delia este de altfel jurat. Cele două sunt colege și la X-Factor și par să fie chiar bune prieteni, deși mult timp s-a crezut că sunt rivale.

Delia și Loredana, sărut pe buze pe scena IUmor

După ce Loredana și-a interpretat numărul, se pare că Delia a fost atât de impresionată încât s-a dus la ea și a sărutat-o pe buze. Momentul a fost intens promovat, întrucât sexualitatea vinde, însă o parte din fani nu au privit cu ochi buni numărul și le-au întrebat pe cele două dive dacă au luat-o razna.

Delia și Loredana pe scena IUmor

Dezinvolte și sigure pe ele, niciuna din cele două artiste nu au luat în calcul criticile și continuă să se promoveze așa cum consideră de cuviință. Totuși Delia și-a închis la un moment dat pagina de Facebook întrucât a considerat că sunt multe prea multe comentarii răutăcioase și nu mai dorește să se încarce negativ.