Francy de la Asia Express a spus cine au fost cei mai răi concurenți din show: „El este un șarpe”

07 nov. 2021
Francy de la Asia Express a spus cine au fost cei mai răi concurenți din show:

Pentru Francesco Paglieri și mama sa, chef Patrizia Paglieri, competiția Asia Express a luat sfârșit după ce au îndeplinit cu succesul misiunile din două țări: Turcia și Giorgia. Cei doi au fost eliminați chiar înainte să înceapă etapa din Iordania, însă era firesc ca acest lucru să se întâmple ținând cont de starea de sănătate a simpaticei italience, care nu suportă deloc căldura.

Francy de la Asia Express a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți. Pe parcursul show-ului, tânărul în vârstă de 24 de ani s-a înțeles bine cu toată lumea și nu a vrut să păstreze resentimente față de nimeni. Dar i-a rămas totuși în minte gestul oribil făcut de Eliza Natanticu și aprobat de soțul său, Cosmin Natanticu.

La una din probe, aceasta le-a găsit costumele și le-a aruncat undeva, astfel încât cei doi abia au reușit cu greu să le găsească. Când au aflat de cele întâmplate, în special Patrizia Paglieri s-a supărat foarte tare. De altfel, Francy spune că mama lui nu a trecut nici acum complet peste acel moment.

Eliza Natanticu sau Lizy, cu o alintă soțul său, s-a scuzat de mai multe ori pentru ceea ce a făcut, dar imaginea ei a fost profund deteriorată. Mulți fani au pus-o la zid, iar asta a costat-o scump.

Cine este cea mai răutăcioasă concurentă de la Asia Express

Francy de la Asia Express a dezvăluit despre aceasta că din punctul lui de vedere a fost cea mai răutăcioasă concurentă, iar despre Cosmin Natanticu a spus că știa că este șarpe de la un alt reality show, dar că îl consideră totuși un om bun.

„Noi acum suntem ok cu Natanticu, dar când am plecat, am plecat cu un gust amar. Eu, cel puțin, sunt mai iertător de fel, cu ei sunt ok și acum, mama are respect, dar tot nu uită. Sunt lucruri peste care mai poți să treci cu vederea, chestii peste care nu poți. Eu cred că e de vină mai mult Eliza, 80%. Ea era cea mai răutăcioasă dintre ei. Eu îl știam pe Natanticu de la Ferma Vedetelor. Știam că el e mai șarpe, dar cred că ea a venit cu inițiativa. El nu e un om rău, dar ea e mai răutăcioasă”, a declarat Francesco Paglieri pentru FANATIK.

În ciuda acestei declarații, Natanticii au apărut în poze alături de Francy și de mama sa pentru emisiunea Chefi la Cuțite. Momentan Antena 1 nu a anunțat despre ce este vorba, dacă este o ediție aniversară sau altceva, însă va fi prezentată de Gina Pistol și include și toți concurenții din sezonul 4 al Asia Express.