Gabi Bădălău amenință că se sinucide. Ce i-a făcut Bianca Drăgușanu. Părinții lui sunt disperați

28 oct. 2021
Gabi Bădălău amenință că se sinucide. Ce i-a făcut Bianca Drăgușanu. Părinții lui sunt disperați

Disperare mare în familia Bădălău. Gabi Bădălău, fiul baronului PSD, Niculae Bădălău s-a separat de mama celor doi fii ai săi, Claudia Pătrășcanu și chiar dacă încă nu s-a pronunțat divorțul, acesta se gândește deja la o nouă nuntă. Se pare că tânărul s-a îndrăgostit foarte tare de Bianca Drăgușanu, de care mama lui tot încearcă să-l despartă.

Părinții lui au încercat să-i prezinte și alte femei, să-i explice că fosta blondă a lui Bote nu este deloc potrivită pentru el, dar nu au avut sorți de izbândă. Au ajuns chiar până în punctul în care i-au tăiat banii, dar degeaba. Gabi Bădălău continuă să insiste că o iubește pe Bianca Drăgușanu și a amenințat că se sinucide.

Gabi Bădălău amenință că se sinucide

„Cât timp Bianca era la Roma cu Gabi Bădălău, Claudia s-a dus la soacră acasă la Bolintin Vale. A intrat pentru prima dată după ce au dat-o afară. A făcut strategia cu soacra ca să scape de Bianca, pe care mama lui Bădălău o urăște mai mult ca pe oricine pe lume.

E un război între ea și mama lui Bădălău crunt. Mama lui Gabi Bădălău a încercat să îl lase fără bani pentru ca Bianca să îl lase în pace, dar el a amenințat că se sinucide.”, spun cei de la Playtech.ro, care citează surse din anturajul lui Bădălău.

Iar ipoteaza pare una reală și asta pentru că relația pe care el o are cu Bianca Drăgușanu a avut multe urcușuri și coborâșuri. Mai mult, el a tot încercat să cunoască și alte femei, dar a revenit mereu la ea. Părinții au insistat să termine cu ea odată pentru totdeauna, dar nu au reușit să-l convingă.

Bianca Drăgușanu a povestit și ea că într-adevăr părinții iubitului său nu o vor și asta pentru că probebil sunt influențați de articolele negative la adresa ea.

Cum vrea mama lui Gabi Bădălău să-l despartă pe fiu de Bianca Drăgușanu

”Părinții lui au o problemă cu mine. Mă-sa, ta-su! M-a durut! Nu am înțeles de ce! Mi se pare absurd să judeci un om din cauza unei imagini. O înțeleg și pe mama lui. Își apăra puiul! Băi, dar nu mă cunoști! Mama lui crede că eu beau, că mă droghez! Nu sunt perfectă, dar dacă mama lui nu mă vrea… eu nu am atins un așa grad de depravare în viața mea. Îl mut la mine cu totul eventual, dacă mama lui nu mă vrea.

Gabi mi-a dat numărul ei de telefon să vorbesc cu ea. Dar ce să-i zic eu femeii? Părinților lui nu le place că el e numai în scandaluri. Eu nu-i cunosc. Nu sunt eu bărbatul în relație s-o sun pe maică-sa. Eu mi-aș dori să fim împreună, dar maică-sa e foc și pară, aude tot felul de chestii despre mine. Eu îl iubesc, dar din respect pentru mama lui, eu nu o să mai vorbesc despre el și despre familia lui. Vreau să mă retrag din ecuația asta, spre deliciul familiei lui. Nu mă mai regăsesc. Nu mai vorbesc de el decât daca va deveni tatăl copiilor mei”, spunea Bianca în urmă cu ceva timp.

Tot jurnaliștii de la Playtech.ro susțin că mama lui Gabi Bădălău ar fi chemat-o pe Claudia Pătrășcanu la ea pentru a pune la cale o strategie prin care să-l despartă pe fiul ei de Bianca. În trecut, aceasta nu-și suporta nici nora, dar se pare că a ajuns la concluzia că este o variantă mai bună decât actuala iubită.

Între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu este un război total. Cele două și-au adus multe jigniri una alteia și chiar au depus și plângeri penale. Posibil să urmeze și un proces între ele.