Gafă neașteptată din partea Andrei! Probleme mari de imagine după gestul făcut de soția lui Cătălin Măruță

15 oct. 2021
Gafă neașteptată din partea Andrei! Probleme mari de imagine după gestul făcut de soția lui Cătălin Măruță

Andra este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz. Aceasta a evitat de fiecare dată conflictele și scandalurile și s-a impus pe piața muzicală prin talentul ei uriaș. Este considerată de mulți drept cea mai bună voce din România, la mare concurență cu Delia.

Rar au apărut articole negative despre Andra, dar iată că acum a făcut o gafă, care a fost aspru sancționată de fani. Ca majoritatea vedetelor, aceasta are multe contracte de promovare pentru diverse produse. Iar printre acestea se numără și un brand care folosește multe chimicale. Ea a utilizat un clip de familie pentru a-i face reclamă, ceea ce nu a fost cea mai inspirată alegere.

Gafă imensă a Andrei

“Momentele în care ne privim în ochi, râdem și gătim împreună. Să ni le aducem aminte mereu și să nu uităm că asta e cel mai frumos mod de a ne bucura de familie! (…) Hai, lăsați gadgeturile deoparte și să facem niște tarte!”, a scris Andra în dreptul clipului, în care promovează practic prafurile de la Doctor Oetker pentru prăjituri.

Însă aceste nu conțin nimic natural și nu sunt tocmai sănătoase. Practic se obțin tarte artificiale, care sunt adevărate bombe pentru organism. Ei bine, fanii au reacționat imediat și au pus-o la zid pe Andra, pe care au acuza-o că se coboară totuși prea mult pentru bani.

A curs cu comentarii negative și acuzații grave la adresa Andrei, care și-a șifonat imaginea. În clip apar și Cătălin Măruță, dar și cei doi copii ai săi, Eva și David.

Andra Măruță pusă la zid de fani

“Eu nu cred ca dați așa ceva copiilor! Un orez/griș cu lapte direct din ferma, nu se compară cu acest preparat plin de E-uri/chimicale. Nu vă mai pretați la asemenea reclame nocive în SPECIAL pentru copii! Păcat că vă apreciam ca artist si mamă…!!!”

“Chimicale, e-uri ,refuz sa cred ca faceți reclama la așa ceva, la valoarea ta chiar nu mă așteptam!”

“Reclama la chimicale…refuz să cred că mâncați așa ceva.”

“Pentru reclamă faceți tot scenariul acesta? Mănâncă copiii voștri așa ceva???!! Cred că e suficient sa va ocupați de job urile voastre, că o faceți bine. Restul?!…”

“Momente în familie, da. Produse nesănătoase și pline de E-uri, nu, nu, nu”

“N-aș crede că le dați copiilor să mănânce prafurile acelea nocive. Ce face omul pentru bani! Păcat”, au fost câteva dintre comentariile internauților.