Gafa uriașă făcută de Loredana Groza în direct la Antena 1. CNA-ul a vrut să închidă emisiunea Neața cu Răzvan și Dani când a văzut imaginile

10 nov. 2021
Gafa uriașă făcută de Loredana Groza în direct la Antena 1. CNA-ul a vrut să închidă emisiunea Neața cu Răzvan și Dani când a văzut imaginile

Loredana Groza face furori cu aparițiile ei de pe social media. Celebra artistă se simte foarte bine în pielea ei, iar asta observă și fanii ei, care reacționează constant la toate postările vedetei care uimește cu apariții care mai de care mai provocatoare.

Social media este una, dar când vorbim de emisiuni live pe care oricine le poate vedea, lucrurile sunt diferite. Loredana Groza a făcut o gafă uriașă în direct, care ar fi putut duce la închiderea unei super cunoscute emisiuni din România.

Dani Oțil a vorbit despre evenimentul din acea perioadă. Loredana Groza ar fi ajuns în platoul Neatza cu Răzvan și Dani cu sânii la vedere, iar emisiunea a fost la un pas să fie închisă, în condițiile în care o astfel de imagine nu este normală pentru un show matinal.

Chiar și fanii s-au revoltat, sânii Loredanei Groza fiind principalul subiect de bârfă.

”În emisiune sunt și probleme cum ar fi… această emisiune era să se închidă pentru că nu este normal ca sânii Loredanei Groză să apară cu sânii la vedere într-o emisiune de matinal. Oamenii de acasă ne-au scris cu sutele. Cred că pe locul 1 sunt sânii Loredanei Groza. Nu vrei să știi la câte lucruri trebuie să răspundem. Cineva trebuie să răspundă la sute de lucruri la câte te gândești„, a mărturisit Dani Oțil în cadrul unui podcast.

Nu știm despre ce moment vorbește Dani Oțil, însă anul trecut de Dragobete, Loredana Groza a oferit un adevărat spectacol pe platoul de la Antena 1. Diva și-a desfăcut jacheta, și-a scos bustul generos la înaintare și s-a aplecat să-l muște de nas pe matinalul de la Neatza.

S-a sesizat CNA-ul

Prezentatorul de la Antena 1 a mai vorbit și despre un alt eveniment jenant pe care l-a avut în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion. Un invitat surpriză a ajuns în platou.

Deși era pregătit deja un interviu și o casetă, informațiile erau eronate, lucruri care le-au cam creat problemele celor doi prezentatori, în special pentru faptul că emisiunea este live, iar greșelile se văd.

”Câteodată ai și invitați surpriză. Omul care se ocupă de invitați acum se ocupa și la Național. Și maestrul se plimba pe hol și spunea că trebuie să aibă un interviu la TVR, el nu a spus că e Național și am avut interviu.

Eram într-o situație, era o problemă delicată cu CNA. Oamenii ne dădeau plus valoare că e live, dacă greșeam se vedea că e de live. A venit un membru CNA la noi și trebuia să comentăm un film. Am pregătit interviul, ne gândeam că dacă ne împrietenim cu el zece ani nu mai aveam treabă. Am cerut caseta și a început filmul, era o imagine descriptivă și ne-am dat seama că era caseta greșită”, a mai povestit Dani Oțil.