George Burcea o distruge pe Andreea Bălan după un an de tăcere! A spus public ce făcea aceasta periodic când ei doi erau căsătoriți

30 oct. 2021
George Burcea o distruge pe Andreea Bălan după un an de tăcere! A spus public ce făcea aceasta periodic când ei doi erau căsătoriți

După o bună perioadă de tăcere, George Burcea a vorbit despre divorțul cu scandal de Andreea Bălan. El a dezvăluit momentul de cumpănă al căsniciei lor, dar și ce alte probleme au întâmpinat de-a lungul timpului. 

După o căsnicie controversată și o despărțire cu mare scandal, actorul George Burcea a vorbit acum sincer despre problemele pe care cei doi le-au avut. Cei doi au două fetițe, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (2 ani), iar abia în ultimele două luni, George a primit permisiunea să petreacă timp prețios alături de ele.

Momentul de cumpănă al căsniciei lor

Ei s-au despărțit în urmă cu doi ani, cu mare scandal, dar se pare că lucrurile stau ceva mai bine în ultima perioadă și fiecare a trecut peste acel moment. George Burcea a mărturisit în emisiunea „În Oglindă”, a lui Mihai Ghiță că i-a fost greu și nu și-a dorit niciodată să divorțeze. De asemenea, el a vorbit despre momentul de cumpănă al căsniciei lor, atunci când Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, iar el era acasă cu un copil și un altul care abia se născuse de o jumătate de oră.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment. Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră. Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a declarat George Burcea, în emisiunea „În Oglindă”.

S-a simțit abandonat

El a spus că s-a simțit abandonat cu totul, chiar și de părinții săi, în momentul când tatăl său a ieșit public cu anumite declarații despre el. George Burcea povestește că în afară de nașul fiicei sale mici, Clara Maria, nimeni nu l-a susținut.

„Da, m-am simțit abandonat și primul moment a fost cu declarațiile tatălui meu. Când a ieșit public să declare lucruri despre mine, atunci m-am simțit singur împotriva tuturor. Îmi doream să fie alături cineva și, în afară de nașul copilului celui mic, nu a fost nimeni alături de mine. Cu siguranță, când m-am înhămat la căsătorie, când am decis să avem copiii, nu m-am gândit că urma să facem acest pas și a venit pe fondul problemelor din trecut. Totuși, nimeni nu este vinovat pentru greșelile pe care eu, ca om matur, le iau. Nu îmi doresc să pun problemele mele în cârca părinților, că e păcat”, a mai spus actorul.