Gina Pistol a stricat surpriza tuturor! Cine a câștigat Asia Express, sezonul 4, prezentată de rivala ei, Irina Fodor. Iubita lui Smiley s-a dat de gol

27 oct. 2021
Gina Pistol a stricat surpriza tuturor! Cine a câștigat Asia Express, sezonul 4, prezentată de rivala ei, Irina Fodor. Iubita lui Smiley s-a dat de gol

Gina Pistol privește Sezonul 4 al Asia Express la televizor și nu-i este deloc ușor să o vadă pe Irina Fodor în locul ei. Deși la început i-a cedat poziția sa de prezentatoare cu sufletul deschis, acum lucrurile s-au schimbat. Vedeta nu mai este sigură că va fi reprimită ca moderatoare a show-ului și caută soluții pentru a reveni în grațiile producătorilor.

Astfel ea a acceptat invitația lui Cuza și Emi, care prezintă Asia mai târziu, pe Antena Play. Practic emisiunea celor doi băieți de la Noaptea Târziu este o prelungire a reality show-ului televizat, în care se fac dezvăluiri din culise.

Gina Pistol a acceptat să le răspundă întrebărilor, dar nu a stat foarte mult și asta pentru că avea grija micuței Josephine, de care nu prea se dezlipește încă de când s-a născut, în luna februarie a acestui an.

Cine a câștigat Asia Express, sezonul 4

Chestionată cu privire la echipa preferată, iubita lui Smiley a ezistat să dea un răspuns ferm, nominalizând practic toate echipele, cu excepția celor pe care nu i-a cunoscut deloc personal. S-a dat, însă de gol cu privire la marii câștigători. Fără să vrea ea a indicat practic că trofeul va fi ridicat de Mihai și Elwira Petre.

Totuși au apărut zvonuri în mass media că învingători în cele din urmă ar fi ieșit Emi și Cuza. Rămâne această enigmă, însă se pare că tot mai multe surse înclină spre celebrul dansator și soția sa. De altfel și Gina Pistol a cam dezvăluit același lucru, mai ales că ea mereu ține cu campionii edițiilor.

”Mi-e greu. Îmi plac toate. Îmi plac mai puțin cei pe care nu îi cunosc deloc. Pe mulți dintre ei îi știu de ani de zile. Natanticu a fost colegul meu la Serviciul Român de Comedie. În acest momentul sunt fanului numărul 1 al Elwirei”, a fost dezvăluirea Ginei Pistol.

Elwira Petre a dat dovadă de mult tact și răbdare pe parcursul competiției. Mihai Petre și-a pierdut de mai multe ori cumpătul și a ridicat tonul atât la ea, cât și la cei din jur. Însă aceasta a fost mereu decentă și extrem de drăguță.