Gina Pistol, înșelată cu o altă femeie celebră! Despre cine este vorba. Smiley a decis să nu vorbească public despre asta

29 oct. 2021
Gina Pistol, înșelată cu o altă femeie celebră! Despre cine este vorba. Smiley a decis să nu vorbească public despre asta

Gina Pistol a reușit în sfârșit să aibă familia la care visa de mic copil. Deși nu este căsătorită oficial cu Smiley, cei doi formează un cuplu solid, mai ales că sunt foarte uniți datorită fiicei lor, micuța Josephine. Vedeta și-ar dori foarte mult să meargă la altar, dar el tot nu se vede căsătorit.

Gina Pistol a mai avut o experiență negativă din acest punct de vedere. După o relație de șapte ani cu omul de afaceri libanez, Nicola, ea se pregătea de nuntă. Cei doi locuiau împreună și nimic nu părea să-i despartă. Ea chiar primise și un frumos și foarte scump inel de logodnă.

Doar că bărbatul iubea femeile și a înșelat-o cu nume importante de pe Dorobanți. Același lucru s-ar fi întâmplat și în cazul lui Smiley, la începutul relației, care ar fi avut o aventură finalizată rapid cu Ana Baniciu.

Gina Pistol, înșelată de mai toți bărbații din viața ei

Povestea de iubire cu Nicola s-a terminat în anul 2012, iar ulterior au și început să apară probleme pentru omul de afaceri libanez. Acesta a fost acuzat pentru evaziune fiscală și condamnat la 13 ani de închisoare. Într-un final a scăpat de această pedeapsă, iar dosarul a fost trimis spre rejudecare.

Gina Pistol a fost aproape de nuntă și cu Alin Cocoș, dar acesta a înșelat-o cu Monica Orlanda, cu care s-a și căsătorit ulterior. Înainte acesta mai călcase strâmb și cu o altă divă, Raluca Arnăutu.

Alin Cocoș și Monica Orlanda

Așadar frumoasa vedetă de la Antena 1 a avut multe de tras în dragoste cu bărbații. Și-ar dori să se căsătorească oficial cu Smiley, dar acesta refuză să deschidă acest subiect, mai ales în public.

În plus, nu-i place deloc să se aducă în discuție fostele relații ale Ginei Pistol, deși el încă îi pronunță cu mândrie numele Laurei Cosoi, marea lui iubire. Într-o ediție a SuperStar România, el a spus că a avut mereu gusturi bune la femei, referindu-se la fosta lui iubită, care s-a căsătorit între timp cu omul de afaceri Cosmin Curticăpan, cu care are două fetițe.