Gina Pistol se desparte de Smiley? Vedeta se scuză în fața fanilor printr-un amplu mesaj: „Momentan eu am nevoie mai mult de mine”

15 nov. 2021
Gina Pistol se desparte de Smiley? Vedeta se scuză în fața fanilor printr-un amplu mesaj:

Gina Pistol traversează perioade contradictorii. Aceasta își ține permanent fanii în priză printr-o serie de mesaje bizare pe Instagram, care par mai degrabă niște confesiuni. Vedeta s-a plâns de mai multe ori că se simte destul de rău, că are mari dureri de cap și că nu mai are deloc timp pentru ea.

Gina Pistol a lăsat să se înțeleagă că toată viața ei se învârte acum în jurul micuței Josephine și cu toate că este extrem de fericită din acest motiv, există anumite momente când totul poate deveni copleșitor.

Sursele ShowBlitz.ro au povestit că Gina Pistol a intrat într-o oarecare depresie după ce aceasta a fost nevoită să petreacă mult timp singură, Smiley fiind foarte ocupat cu filmările pentru PRO TV, dar și cu casa lui de discuri HaHaHa Production, unde muncește din greu pentru a scoate piese noi, atât pentru el, cât și pentru artiștii pe care-i are în grijă.

Momente grele pentru Gina Pistol

Fiind obișnuită să se afle în centrul atenției, Gina Pistol a suferit și pentru că locul ei a fost luat cu succes la Asia Express și Chefi la Cuțite de Irina Fodor, iar postul ei la Antena 1 a început să devină incerct. Cu toate acestea, ea a filmat recent pentru o ediție specială a show-ului culinar.

Un alt mesaj postat recent a luat pe toată lumea prin surpridere. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva se desparte de Smiley, dar dacă nu este bolnavă.

”Stres level 100. Scuze celor care au nevoie de mine, de ceva de la mine și nu mă găsesc. Momentan, EU AM NEVOIE MAI MULT DE MINE.”, a scris Gina Pistol pe InstaStory.

Pentru a calma spiritele, ieri a apărut o altă fotografie pe Instagram, care să pună capăt speculațiilor. Probabil Smiley a înțeles că partenera lui de viață are nevoie de el și s-a lăsat fotografiat alături de aceasta într-o ipostază prin care să arate cât de mult ține la iubita lui.

„Sunt pregatit pentru o noua saptamana! M-am trezit pupat si imbratisat, ma simt iubit si binecuvantat, iubesc, traiesc cu-adevarat! Va doresc sa fiti cel putin la fel!”, scria Smiley pe Instagram în urmă cu trei săptămâni, alături de o fotografie Gina Pistol care-l săruta pe frunte, tot după o serie de postări în care iubita lui se plângea că se simte rău.