Greu de ghicit! Ce vârstă are Gianina din Las Fierbinți? Frumoasa actriță Anca Dumitra este mult mai tânără decât își imaginează publicul

06 nov. 2021
Greu de ghicit! Ce vârstă are Gianina din Las Fierbinți? Frumoasa actriță Anca Dumitra este mult mai tânără decât își imaginează publicul
Sursa foto: Instagram

Fanii serialului „Las Fierbinți” nu au cum să nu o cunoască pe Geanina, personaj interpretat de actrița Anca Dumitra. Rolul i-a adus acesteia multă simpatie din partea publicului, iar vedeta a făcut anumite dezvăluiri despre viața sa privată. Mulți telespectatori chiar nu-și dau seama ce vârstă are actrița, care de 11 ani dă viață personajului Geanina din binecunoscutul serial.

Într-un interviu recent, Anca Dumitra a vorbit despre iubire, familie și ce-și dorește foarte mult în viitor. Discretă de felul ei cu viața sa privată, actrița a dezvăluit că îi plac foarte mult copiii, dar deocamdată consideră că nu este momentul potrivit pentru a deveni mamă. Cu toate acestea, ea își dorește foarte mult acest lucru în viitor.

„Iubeşte, dar n-are încă … Îmi plac. Dar lucrurile astea nu le poţi stabili chiar aşa, când vrei tu”, spune Anca Dumitra.

Când a fost întrebată dacă ea iubește, actrița a recunoscut, dar a preferat să rămână discretă cu viața personală.

„Întotdeauna iubeşte!”, a explicat vedeta.

Pasiune pentru actorie

În vârstă de 34 de ani, Anca Dumitra, a devenit cunoscută publicului larg pentru serialul „Las Fierbinți”. Este pasionată de actorie și chiar dacă de 11 ani interpretează în serial rolul Geaninei, se pare că nu intenționează să renunțe prea curând. Întrebată despre alte proiecte în televiziune, ea a recunoscut că este deschisă provocărilor, dar că nu știe în ce măsură ar încerca alte proiecte, precum emisiunile de divertisment.

„Habar nu am, nu ştiu. Ştiu că sunt deschisă la orice nou care să-mi bucure sufletul”, a declarat actrița Anca Dumitra, pentru click.ro.

Într-un alt interviu Anca a vorbit despre celebrul personaj căruia îi dă viață, dar și despre cariera sa și și-a adus aminte cu drag despre participarea la casting.

„A venit directorul de casting și știam că trebuie să fie un film de televiziune, și că trebuie să dau o probă pentru fata primarului, frumușică, dar prostuță, pe care o cheamă Geanina. Mie mi s-a părut interesant pentru că atunci când mergeam la țară, era o fată care venea și ea la bunici, pe care o chema Geanina, frumușică. I se spunea fata polițistului. Știu că era dezinvoltă și că mesteca gumă. La casting, erau o mulțime de gagici și voiam să intru ultima pentru că aveam emoții. Mi-am pus guma în gură, am luat și o floare și mestecam așa … am pretins că sunt foarte dezinvoltă și întâmplarea face că am și luat”, a dezvăluit Anca Dumitra în podcastul lui Andi Moisescu.