Halucinant! Suma imensă pe care o cere Bianca Drăgușanu pentru a sta o oră la un eveniment. Mulți chiar i-o oferă

27 nov. 2021
Halucinant! Suma imensă pe care o cere Bianca Drăgușanu pentru a sta o oră la un eveniment. Mulți chiar i-o oferă

Bianca Drăgușanu, blondina momentului în showbizul românesc este foarte apreciată și căutată pentru a fi gazda unui eveniment. Trebuie știut însă că vedeta are și tarife pe măsură și să nu vă mire că ajunge să câștige pentru o singură oră cât mulți români într-o lună întreagă.

Ca orice divă care se respectă, Bianca Drăgușanu trebuie să-și asigure un trai luxos așa cum a visat dintotdeauna. Și se pare că nu este o problemă pentru că este la mare căutare, semnând numeroase contracte de imagine cu diferite firme. Cu doar puțin efort depus din partea ei câștigă zeci de mii și chiar sute de mii de euro.

Câștiguri de sute de mii de euro

Bianca Drăgușanu câștigă foarte mulți bani din contractele de imagine pe care le are. Vedeta a ajuns să strângă o avere din acestea și până și banca la care are cont a luat-o la întrebări în această privință. Se pare că la fiecare trei luni vedetei îi intră în conturi o sumă de bani așa că reprezentanții băncii au întrebat-o despre proveniența acestora.

Ultimul contract bănos pentru aceasta este cu un studio de videochat din care ajunge să câștige 100.000 de euro. Cu așa sume care-i intră frecvent în conturi nu-i de mirare că Bianca nu duce grija zilei de mâine și își permite multe pofte. De asemenea, văzând că are succes are și pretenții mari atunci când este solicitată prezența ei la vreun eveniment.

Cât încasează pentru evenimente?

Concret, dacă vreun organizator de evenimente dorește ca Bianca Drăgușanu să participe pentru o singură oră, are de scos din buzunar o sumă consistentă. Vedeta solicită pentru acest lucru nu mai puțin de 2.000 de euro, potrivit cancan.ro.

Și aici vorbim fie de concerte sau zile de localități, nunți, botezuri, aniversări sau chiar petreceri corporate sau petreceri private. Dacă la toate aceste evenimente vrei să vină și Bianca, trebuie să bagi adânc mâna în buzunar pentru ca să te bucuri de câteva ore de prezența ei.