Idilă interzisă la Asia Express. Cine sunt cei doi concurenți care s-au iubit în secret? Ea avea iubit acasă

02 nov. 2021
Idilă interzisă la Asia Express. Cine sunt cei doi concurenți care s-au iubit în secret? Ea avea iubit acasă
Cele 6 echipe rămase la Asia Express, sezonul 4, în Georgia

Lunile lungi de filmare la Asia Express au creat conexiuni puternice între concurenți. Unele vizibile cu ochiul liber la televizor, altele în culise. Însă când vine vorba despre cei mai tineri adversari din competiție, lucrurile au fost destul de clare pentru toată lumea. Mihai Petre a fost cel care a zâmbit primul cu subînțeles.

Maria Speranța, fiica actriței Adriana Trandadir și Francesco Paglieri, fiul faimoasei chef Patrizia Paglieri s-au simpatizat încă de la debutul show-ului, fapt observat și de toți colegii lor, care au făcut mereu glume legat de această situație.

Mai mult, și mamele își spuneau că sunt deja soacre, semn că relația dintre cei doi tineri este destul de puternică. Ambii au declarat că momentan între ei este doar un început frumos de prietenie.

Francy a declarat într-un testimonial că el nu are nicio iubită și că este singur de mai bine de un an, doar că probleme este la Maria Speranța care este puțin ocupată.

Maria Speranța are un iubit, care a așteptat-o după Asia Express

Pe fiica Adrianei Trandafir o aștepta acasă un alt pretendent, posibil chiar din Olanda, întrucât aceasta acolo și-a petrecut ultimii ani, fiind la studii acolo.

„Este un început foarte frumos de prietenie, nu știm ce se va întâmpla mai departe. Pe amândoi ne așteaptă acasă oameni, prieteni, iubiți, familie”, a spus Maria Speranța la Antena 1. Francy a completat-o imediat: „Eu sunt singur de un an și ceva. Am mai vorbit între noi și am aflat că Maria este „ocupată” cumva.”

Cu toate acestea, sursele ShowBlitz.ro spun că între cei doi tineri s-ar fi înfiripat totuși o mică poveste de iubire, ce-i drept mai mult platonică, însă acum nu ar mai fi de actualitate. Frumoșii concurenți de la Asia Express au rămas doar prieteni.

Totuși chiar și echipa de producție le-a încurajat mica idilă, pentru că atunci când au creat echipe mixte, i-au pus împreună, iar pe mamele celor doi la fel. Și dacă ei s-au înțeles foarte bine, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri s-au tot contrat, mai ales când au trebuit să-și găsească noaptea cazare. Așa că partea cu entuziasmul de soacre mai rămâne în așteptare.