Îl mai știți pe celebrul Darius Bulzan de la Românii au talent? Și-a făcut operație de schimbare a sexului și a devenit femeie. Cum arată acum/ FOTO

08 apr. 2022
Îl mai știți pe celebrul Darius Bulzan de la Românii au talent? Și-a făcut operație de schimbare a sexului și a devenit femeie. Cum arată acum/ FOTO

Darius Bulzan de la ”Românii au talent” a decis să facă un pas uriaș în viața sa – acesta a decis să își facă operație de schimbare de sex și a devenit femeie.

Darius Bulzan, care poartă în prezent numele de Daria Jane, a povestit pentru csid.ro că s-a simțit dintotdeauna o femeie într-un corp de bărbat, motiv pentru care a decis să își facă operație de schimbare de sex.

”Sincer nu pot să spun că mă simt într-un fel negativ când mă uit retrospectiv la perioada dinainte de tranziţie. A fost într-adevăr o dramă perioada schimbărilor, 17-19 ani, dar în rest am amintiri foarte frumoase. Indiferent că lumea mă ştia ca băiat sau ca fată, nu îmi reneg acele amintiri, fiindcă până la urmă eram tot eu”, a povestit aceasta.

Daria Jane a mai povestit că a început din liceu să își facă unghiile și să își schimbe stilul vestimentar, însă colegii săi au devenit răutăcioși. Chiar dacă în clasă avea câteva colege care îi susțineau alegerea, cei de la alte clase o agresau pe holurile liceului.

Am avut prietene în liceu care mă susţineau. Problema a fost sincer cu copiii de la alte clase care mă agasau pe holurile liceului, în special cei de clasa V-VIII. Uneori veneau în clasă şi aruncau cu obiecte în mine, mă filmau peste tot, am nişte amintiri foarte urâte de acolo, şi de altfel a fost şi primul impact cu transfobia”, a mai spus aceasta.

În ceea ce privește părerea pe care o are mama sa, Daria Jane spune că aceasta nu a reacționat niciodată urât și că este o mamă exemplu când vine vorba de empatie și susținere.

Daria Jane, despre operație

Fosta concurentă de la ”Românii au talent” a mai vorbit despre operația dureroasă pe care a efectuat-o în Thailanda.

”Psihic nu am fost pregătită de durerea pe care am trăit-o acolo, am mers tipic go with the flow, chiar inconştientă. Niciun regret totuşi, şi aş merge şi mâine din nou dacă ar fi să trec din nou prin asta pentru a trăi împăcată cu mine”, spune Daria Jane.

Aceasta a adăugat că au existat complicații în ceea ce privește sonda urinară, iar acest lucru s-a întâmplat din cauza uretrei inflamate.

”Problema a rămas la sondă, fiindcă doctorul mi-a spus că uretra mea era inflamată şi preferă să nu scoată sonda cum o face de obicei, după 6 zile, ci o să o lase până în a 12-a zi. Când mi-a scos-o atunci, din păcate a fost tot prea inflamată şi au fost nevoiţi să reinsereze una nouă, pe care să o mai ţin încă 2-3 săptămâni.

A fost un chin pe viu. Două sonde nu intrau deloc. La a 3-a au zis că trebuie să mă adoarmă şi să mă transporte la un spital pentru a-mi insera o sondă prin stomac.

Acela a fost momentul când, nu ştiu cum, am reuşit să mă relaxez în aşa fel încât o sondă să poată ajunge unde trebuie prin uretră. Am văzut mai mult sânge ca oricând atunci. A fost horror. (…)”, a mai spus aceasta.