Imagini interzise cu fiica lui Chef Sorin Bontea! Miruna, surprinsă nud la doar 19 ani. Cu ce se ocupă tânăra

22 oct. 2021
Imagini interzise cu fiica lui Chef Sorin Bontea! Miruna, surprinsă nud la doar 19 ani. Cu ce se ocupă tânăra
Sursa foto: Facebook

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, chef Sorin Bontea are o familie superbă și este mândru că fiica sa i-a moștenit pasiunea pentru gătit. Miruna a avut deja o apariție surpriză în emisiunea „Chefi la cuțite”, dar și pe Instagram unde a postat mai multe fotografii în ipostaze sexy.

Sorin Bontea are o căsătorie fericită de peste 30 de ani și a declarat de mai multe ori că se iubesc ca-n prima zi. Ei au doi copii, un fiu de 24 de ani și o fiică de 19 ani. Mezina familiei, Miruna este pasionată de bucătărie ca și tatăl ei. Tânăra a dat anul acesta examenul de Bacalaureat pe care l-a trecut cu brio.

Pe contul ei de Instagram, unde a strâns peste 35.000 de urmăritori, fata a postat mai multe fotografii în ipostaze sexy. Fotografiile ei în costum de baie au avut cel mai mare succes pentru că a adunat mii de aprecieri.

Sursa foto: Instagram

Moștenește pasiunea tatălui pentru bucătărie

Miruna a moștenit pasiunea pentru bucătărie de la tatăl ei și gătește cu plăcere atunci când are timp. Nu-i de mirare dacă o vom vedea mai des la televizor, după ce a avut deja o apariție în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite

„Îmi place să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, a povestit Miruna Bontea, în urmă cu ceva timp.

Chiar dacă tatăl ei a încurajat-o mereu să facă întotdeauna ce-i place și nu a ținut neapărat să-i urmeze pasiunea pentru bucătărie, Sorin Bontea declară cu mândrie că Miruna este „specialista în rețete dulci.”

„Miruna este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!”, spune chef Bontea.