Imagini virale. Diana Șoșoacă cântă și dansează pe o platformă din Piața Victoriei

21 mart. 2021
Imagini virale. Diana Șoșoacă cântă și dansează pe o platformă din Piața Victoriei

Diana Șoșoacă a fost din nou în centrul atenției, după ce a făcut spectacol la mitingul de protest organizat în Piața Victoriei. Câteva mii de oameni din toată țară s-au strâns pentru a contesta măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei.

Fosta senatoare AUR s-a urcat pe o platformă și a cântat și dansat pe ritmurile melodiei „Another Brick in the Wall”, cântată de celebra trupă rock Pink Floyd. Imaginile cu Diana Șoșoacă au devenit imediat virale, aceasta devenind ținta glumelor unor internauți, în timp ce alții au lăudat-o pentru prestația ei.

Diana Șoșoacă a scandat mai multe lozinci și le-a spus oamenilor că va merge la Cotroceni, dar ca președinte. Aceasta a dat asigurări și că nu se va înscrie în niciun partid întrucât ea este o forță, care se luptă singură pentru poporul român. Mai mult decât atât, senatoarea care a fost dată afară din AUR în luna februarie a transmis că intenționează să-și facă și un partid.

Diana Șoșoacă a devenit celebră după alegerile parlamentare din decembrie 2020

”Ceea ce va schimba România va fi iubirea, dragostea, nu restricţiile, nu ameninţările. Luaţi-vă în braţe şi fiţi români. Iubiţi-vă, avem nevoie de dragoste. Românii au nevoie de dragoste. Părerea mea şi a psihologilor cu care am vorbit este că cei de la putere, aceşti guvernanţi lipsiţi de empatie şi de orice moralitate, nu au fost trataţi cu dragoste în copilărie”,  a spus a doua zi după miting Diana Șoșoacă la Antena 3.

Senatoarea a fost aleasă pe listele AUR la alegerile din decembrie 2020, dar nu a primit mai mult de 6.000 de voturi. Aceasta a candidat la Iași, iar popularitatea ei a explodat după ce a fost intens invitată pe la toate posturile de televiziune de știri. În lipsa unor alți lideri vocali, aceasta a ajuns să fie cel mai promovat politician al momentului.