Încă o despărțire fulger în showbiz! Toată lumea credea că vor deveni soț și soție

03 nov. 2021
Încă o despărțire fulger în showbiz! Toată lumea credea că vor deveni soț și soție
FOTO: Priscilla Du Preez on Unsplash

Valul 4 al pandemiei lovește puternic și în relațiile de cuplu. După ce Alexandra Stan și Șopârlă, fostul membru al trupei Animal X, au anunțat că au divorțat, acum a venit vremea despărțirilor celor care se pregăteau de nuntă. Este vorba despre cel care până nu demult era cel mai bun prieten al lui Jador, Bogdan Mocanu.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei se bucură și el de o mare popularitate în mediul online și a scos câteva manele, care au ajuns sus în trending Youtube.

Acesta avea de ceva timp o relație cu o brunetă misterioasă, cu șapte ani mai în vârstă decât el. Mai exact, ea are 32 de ani, dar nu a dorit să-și facă publică povestea de iubire.

Bogdan Mocanu a spus de ce s-a despărțit de iubita cu care voia să aibă un copil

Cu toate acestea, Bogdan Mocanu vorbea des despre ea. O numea chiar soția lui și în plus le-a dezvăluit fanilor că în anul 2022 vrea să devină tătic. Ei bine, anunțul fulger făcut la Antena Stars a lăsat pe toată lumea mască.

”Chestiile sunt proaspete acum. Am decis amândoi să ne focusăm pe carieră. Nu pot spune că este definitiv. Suntem separați de ceva timp, însă e clar că sunt sentimente la mijloc. Așa credem noi că e mai bine acum, însă ea este una dintre cele mai deștepte și frumoase femei pe care eu le-am întâlnit”, a spus Bogdan Mocanu la postul de televiziune menționat mai sus.

Bogdan Mocanu și Andra Volos, când formau un cuplu

Manelistul a devenit celebru după ce a participat la reality show-ul de pe Kanal D, Puterea Dragostei. El a format un cuplu cu Andra Volos, și ea foarte populară în mediul online. Relația lor a fost una extrem de tumultoasă, cu multe lacrimi și acuzații grave. Într-un final, cei doi au luat-o pe drumuri separate și viața lor s-a echilibrat.