Iulia Albu în compară pe celebrul Selly cu Irinel Columbeanu. La ce spune aceasta că cei doi seamănă perfect

24 sept. 2021
Iulia Albu în compară pe celebrul Selly cu Irinel Columbeanu. La ce spune aceasta că cei doi seamănă perfect
Iulia Albu cu celebra găină pe umăr

Iulia Albu s-a remarcat în showbiz prin criticile sale deosebit de caustice la adresa celor mai populare vedete. Ea i-a luat la țintă pe rând pe Alex Velea, Delia sau Andreea Marin. Iar unii chiar i-au dat și câteva replici să le țină minte.

A rămas memorabil scandalul cu iubitul Antoniei, care a ridiculizat-o ori de câte ori a avut ocazia. Acesta i-a dedicat câteva versuri pentru care Iulia Albu a vrut chiar să-l dea în judecată. După mulți ani de lupte, cei doi au căzut într-un final la pace.

”Dorintza de Faima arde-n Iulia gen Tortza/S-a-mbracat cu 7 cămăshi, dă-i trebuiau cămăshi de Fortză/Critic „vestit”, prea nesuferit/O bănuiesc pe Iulia ca e travestit/Vrea să iasă din comun, Vrea să iasă din banal/Da’ ce vede în oglindă e un mic transsexual/Se dă cu Smârcâz pe fatză , i-a rămas shi-n coltzu’ gurii/V-o prezint Pe Iulia Albu A.K.A. Muma Pădurii!!!”, scria Alex Velea pe reţelele de socializare, în urmă cu câțiva ani.

Iulia Albu îl umilește teribil pe Selly

Acum Iulia Albu are noi clienți, tinerii în trend. Iar primul pe listă este celebrul vlogger Selly, care a fost mult timp numărul 1 pe Youtube. Dar modul în care se îmbracă este complet nepotrivit și îl face să semene izbitor cu Irinel Columbeanu, este de părere designerul.

Selly

„Ținutele și atitudinea lui Selly îmi amintesc foarte mult de Irinel Columbeanu. Cumva, Selly reușește să se piardă fără succes într-o mare de haine care nu îl reprezintă, aducând jertfa supremă pe altarul popularității. Dacă te îmbraci trendy sau cool, trebuie să ai grijă ca proporțiile să ți se potrivească. Faptul că porți haine de brand sau haine care sunt în tendințe nu îți garantează neapărat succesul. În această imagine aven un eșec de Zmeura de Aur”, a spus Iulia Albu pentru cancan.ro.