Jenant! Super vedeta Kanal D, plătită cu 60.000 de euro, deși NU a luat nici BAC-ul. Mai grav, a încercat să se înscrie la facultate fără diplomă

09 nov. 2021
Jenant! Super vedeta Kanal D, plătită cu 60.000 de euro, deși NU a luat nici BAC-ul. Mai grav, a încercat să se înscrie la facultate fără diplomă
Sursa foto: WOWBIZ

Din păcate, atât în mediul politic, dar și la marile televiziuni sunt promovate intens persoane cărora nu le-a plăcut deloc școala. Un exemplu prost dat comunității, pentru că astfel generațiile noi ajung la concluzia că nu mai este nevoie să învețe carte pentru a avea succes. Și așa s-a ajuns ca România să aibă cei mai mulți analfabeți funcțional și să fie pe ultimul loc la rata vaccinării în UE.

Bianca Comănici este una dintre vedetele de top ale Kanal D. Aceasta avea doar 19 ani când s-a înscris în reality show-ul matrimonial de maximă audiență, Puterea Dragostei. A câștigat de două ori competiția, iar un blogger a calculat că a încasat și 60.000 de euro în doar un an ca premii în bani pe parcursul emisiunii. Asta pe lângă celelalte avantaje.

”Bianca a câștigat într-un an la Puterea Dragostei 60.000 de euro, doar în sezonul 2. Este vorba despre premiile săptămânale, banii pe care-i primeau concurenții ca salariu sau diurnă și de marele premiu câștigat în finală. Suma este uriașă, trebuie să recunoașteți! Și poate acum înțelegeți de ce nu o plac ceilalți concurenți și sunt invidioși pe ea”, a mărturisit vloggerul Denis Petcu într-un clip de-a său.

S-a angajat la Kanal D fără BAC, iar astăzi este o vedetă promovată intens în România. Este model pentru societate?

Pentru că a strâns un număr mare de fani, Bianca Comănici a fost ofertată de Kanal D. Dar și de alte companii pentru a le promova produsele. Tânăra a devenit influencer, un influencer fără școală. Ea arată zilnic că nu trebuie să știi prea multă carte și nici măcar să ai vreun talent artistic pentru a te umple de bani.  Trist, dar aparent trebuie doar să știi să faci circ și să urli în direct. Un adevăr dureros.

Bianca Comănici are mai multe intervenții estetice la activ

Astfel Bianca Comănici a ajuns acum să lucreze oficial pentru trustul Dogan și are deja două emisiuni în online, unde turcii au investit masiv în ultima perioadă.

Tânăra are acum 22 de ani, dar încă nu și-a luat examenul de bacalaureat. Jenant este că ea a încercat să se înscrie la facultate fără să aibă diploma de BAC și chiar a împărtășit acest lucru cu fanii ei.

„O veste foarte foarte rea, extrem de rea! Însă poate așa a fost să fie și e dat de la Dumnezeu. Trebuia să mă duc diminață să mă înscriu la facultate, dar din păcate, nu se mai fac înscrieri la facultate pentru că nu sunt foarte mulți studenți.

Și din cauza nu o să înceapa cursurile. Chiar nu am ce să fac. Din păcate nu am reușit anul ăsta. Poate așa a fost să fie. Să nu fac o faculatte doar ca să o fac. Mă gândesc că eu oricum o să dau bac-ul anul viitor. Până atunci o să mă pregătesc și apoi o să încep cu facultatea. Poate așa a fost să fie, ca să încep altă faculatte, nu știu… destinul. Asta s-a întâmplat din cauza pandemiei”, a declarat Bianca Comănici.