La 66 de ani, Adrian Sârbu are o nouă iubită foarte tânără. Cine i-a luat mințile fostului șef de la PRO TV

08 nov. 2021
La 66 de ani, Adrian Sârbu are o nouă iubită foarte tânără. Cine i-a luat mințile fostului șef de la PRO TV

Adrian Sârbu a avut o relație de lungă durată cu Cristina Iacob, care era cu peste 30 de ani mai tânără decât el. Lucrurile nu au mers însă așa cum și-au dorit, motiv pentru care, fostul patron al PRO TV și partenera sa au luat-o pe drumuri separate.

Deși mulți s-ar fi așteptat ca Adrian Sârbu să rămână singur, ei bine, acesta nu a pierdut prea mult timp și s-a refugiat în brațele unei alte femei. Cei de la spynews.ro l-au surprins pe fostrul patron în compania unei foste angajate de la PRO TV, iar cei doi par mai fericiți ca niciodată.

În imaginile surprinse, cuplul și-a început ziua cu o plimbare. S-au ținut de mână în tot acest timp, iar în final s-au decis să meargă să mănânce. Au fost surprinși la un restaurant de lux din București, unde au luat prânzul și nu s-au pierdut o clipă din priviri.

Și ziua lor nu s-a terminat aici. Adrian Sârbu și Iulia, noua sa iubită au pornit după prânz către un bloc de apartamente, recent construit, unde timp de aproape o oră, partenera fostului patron de la PRO TV a vizionat mai multe apartamente.

Adrian Sârbu, cadou neprețuit pentru iubita sa?

Fosta angajată nu era foarte hotărâtă, motiv pentru care a pierdut ceva timp în căutarea locului perfect. Cei de la spynews.ro nu știu dacă Iulia a hotărât să își cumpere sau nu o nouă locuință, dar nici dacă Adrian Sârbu ar dori să îi facă un cadou de lux noii sale partenere de viață.

Oricum ar fi, iubirea plutește în aer, căci cei doi au ieșit amândoi cu zâmbetul pe buze din blocul respectiv. Conform sursei citate, alegerea celor doi nu ar fi una întâmplătoare, căci blocul pe care proaspătul cuplu a ales să îl vizioneze este la o scurtă distanță de locuința lui Adrian Sârbu.

După plimbarea făcută, Adrian Sârbu și-a lăsat noua iubită acasă la el și a plecat mai departe, semn că relația dintre cei doi este una destul de serioasă.