La doar 20 de ani, Alexia Eram apelează la o intervenție estetică. Cum arată acum fiica Andreei Esca

26 mai 2021
La doar 20 de ani, Alexia Eram apelează la o intervenție estetică. Cum arată acum fiica Andreei Esca
Alexia Eram și iubitul ei, Mario Fresh

Spre deosebire de mama ei, care a muncit mult pentru a ajunge celebră, Alexia Eram se bucură deja de mare succes, doar fiind fiica Andreei Esca. Aceasta este una dintre vedetele foarte urmărite pe Instagram, unde postează regulat fotografii cu ea și promovează diverse produse. Deja, aceasta câștigă mii de euro lunar din contracte de imagine.

Alexia Eram a apelat recent la medicul estetician și a și explicat la ce proceduri a apelat. Probabil totul face parte dintr-o campanie de promovare a clinicii respective. Deși arată deja foarte bine, fiica Andreei Esca a mers să-și remodeleze corpul pentru a se prezenta perfect în sezonul estival în costum de baie.

La ce proceduri estetice a apelat Alexia Eram

„Bună dimineața! Astăzi începem ziua cu trei ore la clinică! Primul tratament sau cum pot să-i spun o să fie fie Active Shape. Mi-am pus această salopetă albă și o să începem procedura”, a transmis Alexia Eram către fanii ei de pe Instagram.

Andreea Esca și fiica ei, Alexia Eram

Fiica Andreei Esca a explicat că va petrece trei ore la clinica de înfrumusețare pentru că vrea să încerce mai multe proceduri. După ce a terminat cu salpeta, care o ajută să scape de celulită, Alexia a testat și banda cu vacuum.

„Este ca și cum ai merge în apă. În jumătate de oră, pe o astfel de bandă, se poate arde 500 până la 1000 de calorii”, a spus aceasta.

Alexia Eram și-a cumpărat un penthouse de lux

Alexia Eram postează periodic imagini cu ea apelând la tratament de înfrumusețare. Ea lucrează și cu mama ei la A List Magazine, o revistă de beauty și fashion, unde ea are un rol important.

Fiica Andreei Esca este în prezent studentă la Londra, dar pandemia a obligat-o să rămână mai mult timp în România. Astfel ea și-a achiziționat și un pentshouse de peste 300.000 de euro și a petrecut mai mult timp cu iubitul ei, Mario Fresh.