Laura Cosoi revine în prim plan. Pentru ce mare proiect a fost cooptată: „Fără niciun secret, fără intimitate, cu cărțile pe față”

24 mai 2021
Laura Cosoi revine în prim plan. Pentru ce mare proiect a fost cooptată:

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase femei din România. Din păcate, în ultimii ani aceasta nu a mai fost în prim plan prin proiecte de televiziune, dar a păstrat contactul cu fanii săi pe rețelele de socializare. Vedeta a terminat și studii de actorie și adoră să joace în piese de teatru. Pandemia a privat-o de această plăcere, dar acum revine.

Laura Cosoi era mai tot timpul invitată pe la toate televiziunile atunci când era într-o relație cu Smiley. Aceasta a avut multe proiecte cu Pro Tv, dar în ultimii ani, ea a intrat într-un con de umbră. S-a dedicat vieții de familie, dar a și scos mai multe cărți de rețete și și-a dezvoltat blogul personal.

Laura Cosoi revine pe scenă

Laura Cosoi este și colaboratoare a Teatrului privat Elisabeta, care acum s-a redeschis și va pune în scenă chiar una din piesele în care joacă fosta iubită a lui Smiley. „Ghici cine te sună” este numele spectacolului, iar bielete pot fi achizționate pe de pe site-ul companiei, așa cum anunță și frumoas actriță.

„Hai sa facem un exercitiu de imaginatie! Gandeste-te ca esti la o petrecere si cineva propune un joc – toata lumea sa puna telefoanele pe masa, sa raspunda la apeluri pe speaker si sa aiba toti acces la mesajele si pozele private. Fara niciun secret, fara intimitate, cu cartile pe fata. Oare ce s-ar intampla? Gandeste-te la cercul tau de prieteni si imagineaza-ti scena.

Laura Cosoi, într-una din piesele de teatru în care joacă

Probabil ca multe situatii ar fi amuzante, unele stanjenitoare și altele pur si simplu dramatice. Eu sunt invitata la o astfel de cina, de fapt nu eu, ci Raluca, personajul pe care-l interpretez, miercuri pe 26 noiembrie, la @teatrul.elisabeta . Te asteptam la spectacolul “Ghici cine te suna?!” regia @popatania . Este o comedie excelenta despre contrastul dintre aparenta si esenta. S-a jucat cu casa inchisa in trecut si ma bucur mult ca s-a reluat! Tu cu cine ai merge la o cina de genul?”, a scris Laura Cosoi pe facebook.

Cine este soțul Laurei Cosoi

Aceasta este căsătorită de ani buni cu Cosmin Curticăpan, un om de afaceri prosper. Ea s-a despărțit de Smiley pentru că își dorea foarte mult o familie, iar artistul nu se vedea cu copii alături. Iată că anii au trecut, iar acum el este extrem de fericit alături de Gina Pistol și micuța lor Josephine Ana, căreia i-a și dedicat o melodie.

Laura Cosoi are și ea două fetițe, pe care le iubește foarte mult și alături de care este tot timpul. Rita și Vera sunt două micuțe adorabile, care au fost deja prezentat fanilor.