Lavinia Pârva, desfigurată după ultimele intervenții estetice. Actuala soție a lui Ștefan Bănică a vrut să arate ca Andreea Marin/ FOTO

25 oct. 2021
Lavinia Pârva, desfigurată după ultimele intervenții estetice. Actuala soție a lui Ștefan Bănică a vrut să arate ca Andreea Marin/ FOTO
Ștefan Bănică și soția lui Lavinia Pârva

Întotdeauna este bine să știi când să se oprești. Se pare că Lavinia Pârva nu a știut. Despre actuala soție a lui Ștefan Bănică s-a spus că seamănă foarte mult cu Andreea Marin și că de aceea artistul s-a și îndrăgostit de ea. Însă femeia de acum nu mai seamănă deloc cu cea din trecut.

Lavinia Pârva are doar 36 de ani, însă a suferit deja numeroase intervenții estetice la față, asta pe lângă operațiile de la sâni. De altfel, decolteul ei este mult mai generos decât în trecut.

Lavinia Pârva a fost invitată astăzi la Observatorul Antenei 1 pentru a-și promova noul proiect muzical. Ea a lansat chiar în pandemie un album cu muzică sârbească. Melodiile ei se găsesc și pe Youtube. Marea supriză a fost, însă look-ul ei.

Soția lui Ștefan Bănică Junior avea fața practic umflată. Fanii au rămas uluiți de modul în care arată acum și au considerat că a fost desfigurată de numărul mare de intervenții estetice.

Ce spune Lavinia Pârva despre intervențiile estetice pe care și le-a realizat

„În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată!

În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, scria Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram, în urmă cu mai mult timp, după ce fanii s-au arătat oripilați de faptul că aceasta nu se mai oprește din transformare.

Andreea Marin spune că Lavinia Pârva nu seamăna cu ea

Andreea Marin a fost și ea întrebată recent ce părere are despre faptul că Ștefan Bănică Junior, fostul ei soț ar fi ales-o pe Lavinia Pârva să-i fie noua parteneră de viață tocmai pentru că ar semăna cu ea.

„Eu nu văd lucrul acesta, poate există o asemănăre fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai fiindcă seamănă cu cel anterior. Nu cred în asta. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț. Eu nu am văzut deloc vreo asemănare. Astăzi eu consider că este bine fiecare dintre noi și fiecare este exact acolo unde îi este locul și cu cine îi este dat să fie”, a fost răspunsul Andreei Marin.