Lavinia Pârva l-a umilit în direct pe soțul său, Ștefan Bănică. Ce a spus despre fostele lui soții, Andreea Marin si Mihaela Radulescu

09 dec. 2021
Lavinia Pârva l-a umilit în direct pe soțul său, Ștefan Bănică. Ce a spus despre fostele lui soții, Andreea Marin si Mihaela Radulescu
Sursa: Instagram

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva formează un cuplu din anul 2017 și cei doi au un băiețel împreună. Recent, ea a fost provocată să caracterizeze mai multe vedete din România, printre care și prima soție a lui Bănică, pe Mihaela Rădulescu. Ce a spus Lavinia despre ea?

Artistul s-a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu în anul 1994 și ei au fost împreună vreme de 5 ani. Au existat speculații că Ștefan Bănică ar fi fost cel care a călcat strâmb în relație și acesta ar fi fost și motivul pentru care ei au divorțat.

În 2005, Ștefan Bănică s-a afișat public cu Andreea Marin și un an mai târziu cei doi spuneau „Da” în fața ofițerului de stare civilă. Andreea Marin năștea în același an o fetiță, pe Violeta. Cu toate acestea, în 2013 cei doi au decis să divorțeze.

Cum a descris-o pe Mihaela Rădulescu?

După căsnicia cu Andreea Marin, Ștefan Bănică a început relația cu Lavinia Pârva și ei s-au căsătorit în 2017. În vara anului 2019, artista a născut un băiețel, pe Alexandru. În mare partea ea se ocupă de creșterea acestuia, dar și de viața ei profesională.

De multe ori ea apare și în emisiuni la televizor și invitată de Cătălin Măruță la PRO TV, Lavinia a fost pusă în fața unei provocări. Măruță i-a spus să descrie printr-un singur cuvânt mai multe vedete din România, printre care și Mihaela Rădulescu.

„Anna Lesko este sexy. Mario Fresh e fresh. Marius Manole îmi place foarte mult, nu știu cum să îl caracterizez, e un talent pur. Mihaela Rădulescu e o femeie interesantă. Nicoleta Luciu este apetisantă. Ștefan Bănică este pur și simplu adorabil”, a spus Lavinia Pârva despre fiecare vedetă.

Lavinia Pârva a mai comentat și altă dată de bine despre Mihaela Rădulescu, dar a ținut să se abțină când vine vorba despre Andreea Marin. Pe de altă parte, Ștefan Bănică Jr. a fost critic la adresa amândurora.

Ștefan Bănică îi reproșează asta cel mai des

Pe de altă parte, Ștefan Bănică se pare că îi reproșează consoartei foarte des un lucru și asta după ce a apărut băiețelul lor Alexandru. Lavinia Pârva a mărturisit în emisiunea online a lui Marius Manole, că ar fi mult prea permisivă cu băiețelul și asta îi reproșează mai mereu Ștefan Bănică.

„Îmi reproșează că sunt mult prea permisivă și mult prea blândă cu fiul meu. Ăsta mic e bombă cu ceas și eu îl las să facă multe lucruri. El vine zice: «Nu avem reguli». Avem reguli, dar nu avem multe NU. Eu nu-i interzic lucruri și-l las să încerce și să experimenteze, fiind lângă el să nu pățească ceva. E mai greu, pentru că am ales o cale mai grea, pentru că trebuie să ai timp și răbdare.

Prefer așa, decât să am un copil crispat. Nu prea ne reproșăm așa lucruri. În pandemie au fost niște momente în care am stat chiar mult împreună, am stat și cu cel mic. A fost chiar în regulă. Unii s-au despărțit, dar pe noi ne-a ajutat să ne apropiem și mai mult. E foarte important ca partenerul tău să te facă să râzi. E o nebunie la noi, pentru că nu ai cum să stai supărat”, a declarat Lavinia Pârva.